fbpx

20% PÅ ALLE MENUER

Vi synes, at I trænger til lidt ekstra forkælelse, og derfor kan du lige nu få 20% på følgende menuer:

–    Douglas menu
–    Roll Premium Selection
–    Nigiri menu
–    Roll menu
–    Lakse menu
–    Veganer menu

Dette gælder både i forbindelse med takeaway samt middag i restaurantens hyggelige omgivelser.

*Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter, gratis fødselsdagskage eller onsdagsmenu.
**Gælder alle ugens dage  i Vestergade

Oplev God Karma

God karma og god sushi i Århus? Vi kan heldigvis klare begge dele. Hos Karma Sushi i Århus serverer vi eksperimenterende sushi, der overrasker i smagene, og bliver serveret med sans for detaljerne.

I Århus kan vi findes på to forskellige lokationer, Karma Sushi i Århus kan findes på Frederiksgade 83 og på Vestergade 49, begge i hyggelige områder.

Book bord

Et hav af muligheder

Lige siden Karma Sushi i Århus’ åbning, har vores mission været at tilbyde århusianerne vellavet sushi. Vi serverer gastronomisk sushi og sætter en ære i det japanske køkken, som vi udfordrer gang på gang, når vi går i køkkenet. Vi leger og eksperimenterer og vi opnår ofte innovative muligheder.

Nogle kommer for at blive, andre er ikke elsket lige så højt. I vores brede udvalg af sushi i Århus, kan du på menuen møde flere retter du hverken kender eller har mødt før. Men når du går fra Karma Sushi i Århus, efter et måltid, er vi ret sikre på, at du både kender dem, elsker dem og kommer tilbage for mere. Du kan eksempelvis opleve elementer fra det mexicanske køkken såsom sprøde majs tortillas eller sriracha sauce, vi bliver også tit inspirerede af det franske køkken og herfra elsker vi bruge trøffel i vores menuer. Men vi bruger også bærende elementer og ingredienser fra Norden såsom; jomfruhummer, kaviar og hummer. På den måde opnår vi de smagskombinationer som udgør fundamentet for Karma Sushi i Århus.

Find Karma Sushi i Århus

I Århus kan du finde os på to restauranter – begge placeret i midtbyen. Den ene af vores restauranter ligger på Frederiksgade og det er den største af vores restauranter, den er i to plan og kan huse 100 siddende gæster. Omgivelserne er designet af arkitekthuset Henning Larsen, her kan man nyde sin sushi i Århus. Vores restaurant i Frederiksgade er fuldt udstyret med konferencefaciliteter, så vi kan nemt huse virksomhedsarrangementer, er man interesseret i denne mulighed, beder vi jer ringe til os – så kan vi sammen lave en god aftale.

Vores anden restaurant i Århus findes på Vestergade kun en kort gåtur fra det hyggelige Latinerkvarter, hvor der er mange gode og hyggelige shoppemuligheder. Vores restaurant i Vestergade er lille og intim, med blot plads til 14 gæster, og karmaen flyder omkring én lige fra det øjeblik, som man træder ind ad døren.

Nyd Karma Sushi i Århus og derhjemme

Sushi er også perfekt til selskaber

Er man sushi og karma trængende, men ønskes det blot at nydes i hjemlige omgivelser, så kan alt vores sushi i Århus, naturligvis bestilles og bringes med hjem.

Fordi vores råvarer er af bedste kvalitet, vil du få samme gode karma oplevelse derhjemme. Hos Karma Sushi i Århus stræber vi efter at gøre vores gæster en oplevelse rigere uanset om det er med spisning på en af vores restauranter eller hjemme i dine omgivelser.

Kontakt os

GOOD TO GO

Nyd din sushi her eller hjemme

Hos os får du altid lækker, frisk sushi – og om det er på en af vores restauranter eller i form af take away, er kvalitet og smag altid på samme høje niveau.

Take-Away

JAPANSK BØF

Til kødelskeren

Vores menukort byder på andet end fisk for at sikre, at alle i selskabet kan være med. Prøv eksempelvis vores japanske bøf i rissenbei eller den lækre oksetatar med trøffel!

Følg strømmen

Følg vores strøm af indhold på sociale medier, hvor vi ugentligt serverer lækkert indhold fra menuen. Du bliver muligvis fristet. Følg med her.

Dine karma genveje