fbpx

ONSDAGSMENU UGE 37

28 stk. kr. 368,-

2 x Laks

2 x Tempuratofu
Toppet med vegansk japansk mayonnaise, orange tangrogn, teriyakisirup og purløg.  

2 x Tuntatar

Rørt med japansk mayonnaise.

2 x Hosomaki 

Med avocado og forårsløg.  Toppet med syltet wasabi.

4 x California Roll

Surimi, avocado, agurk og  sesam. Toppet med avocadocreme og crunch. 

4 x Tempura roll

Tempurareje og avocado. Rullet i to slags sesam.

4 x Spicy Tuna Roll

Tun, flødeost, wasabi tobiko, forårsløg og ”yamagobo”. Rullet i purløg. Toppet med chilicreme og sprøde lotusrodschips. 

8 x Karma Style Maki Mono

Hosomaki med laks. Toppet med flødeost, crunch, ørredrogn, crunchsirup og karse. 

 

UGENS TILLÆGSRULLE:
(8 stk. + 125 kr.)

Sizzling Tuna 

Tempurareje og okra. Toppet med tun, sesam, sesamcreme, ørredrogn, purløg og friteret hvidløg. Serveres med kryddermarinade. 

BEMÆRK:

Menuen skal bestilles senest tirsdag d. 14. Kl. 21:00

Menuen kun kan benyttes onsdag d. 15.

 

  • Onsdagsmenuen skal afhentes inden kl. 18.00.
  • Menuen kan kun fås som afhentning, og kan bestilles ved at benytte bestilling knap eller ring direkte til restauranten.
  • Ved bestilling på dagen, pålægges et gebyr på 50 kr.
  • Der kan ikke foretages ændringer i menuerne.
  • Onsdagsmenuen og ugens tillægsrulle skifter hver uge
  • Menuen Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter, eller gratis fødselsdagskage.

 

 

 

GOD KARMA SPECIAL

34 stk. // 505,-

– Karma Style maki mono (4 stk.)
– Cloudy Rainbow (8 stk.)
– Karma Crunch (8 stk.)
– Spicy Tun (4 stk.)
– Forrest Bite (4 stk.)
– Flammegrillet Laks (2 stk.)
– Yellowfin Tun (2 stk.)
– Sød reje nigiri (2 stk.)

*Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter, gratis fødselsdagskage eller onsdagsmenu. Bestillinger skal foretages ved at ringe direkte til restauranten eller ved at bruge nedestående bestillingsknap.
** (Fås på Frederiksgade mandag – søndag  fra kl. 16.00-18.00

Fås på Vestergade onsdag – lørdag fra kl. 16.00-18.00),

 

bestil

Oplev God Karma

God karma og god sushi i Århus? Vi kan heldigvis klare begge dele. Hos Karma Sushi i Århus serverer vi eksperimenterende sushi, der overrasker i smagene, og bliver serveret med sans for detaljerne.

I Århus kan vi findes på to forskellige lokationer, Karma Sushi i Århus kan findes på Frederiksgade 83 og på Vestergade 49, begge i hyggelige områder.

Book bord

Et hav af muligheder

Lige siden Karma Sushi i Århus’ åbning, har vores mission været at tilbyde århusianerne vellavet sushi. Vi serverer gastronomisk sushi og sætter en ære i det japanske køkken, som vi udfordrer gang på gang, når vi går i køkkenet. Vi leger og eksperimenterer og vi opnår ofte innovative muligheder.

Nogle kommer for at blive, andre er ikke elsket lige så højt. I vores brede udvalg af sushi i Århus, kan du på menuen møde flere retter du hverken kender eller har mødt før. Men når du går fra Karma Sushi i Århus, efter et måltid, er vi ret sikre på, at du både kender dem, elsker dem og kommer tilbage for mere. Du kan eksempelvis opleve elementer fra det mexicanske køkken såsom sprøde majs tortillas eller sriracha sauce, vi bliver også tit inspirerede af det franske køkken og herfra elsker vi bruge trøffel i vores menuer. Men vi bruger også bærende elementer og ingredienser fra Norden såsom; jomfruhummer, kaviar og hummer. På den måde opnår vi de smagskombinationer som udgør fundamentet for Karma Sushi i Århus.

Find Karma Sushi i Århus

I Århus kan du finde os på to restauranter – begge placeret i midtbyen. Den ene af vores restauranter ligger på Frederiksgade og det er den største af vores restauranter, den er i to plan og kan huse 100 siddende gæster. Omgivelserne er designet af arkitekthuset Henning Larsen, her kan man nyde sin sushi i Århus. Vores restaurant i Frederiksgade er fuldt udstyret med konferencefaciliteter, så vi kan nemt huse virksomhedsarrangementer, er man interesseret i denne mulighed, beder vi jer ringe til os – så kan vi sammen lave en god aftale.

Vores anden restaurant i Århus findes på Vestergade kun en kort gåtur fra det hyggelige Latinerkvarter, hvor der er mange gode og hyggelige shoppemuligheder. Vores restaurant i Vestergade er lille og intim, med blot plads til 14 gæster, og karmaen flyder omkring én lige fra det øjeblik, som man træder ind ad døren.

Nyd Karma Sushi i Århus og derhjemme

Sushi er også perfekt til selskaber

Er man sushi og karma trængende, men ønskes det blot at nydes i hjemlige omgivelser, så kan alt vores sushi i Århus, naturligvis bestilles og bringes med hjem.

Fordi vores råvarer er af bedste kvalitet, vil du få samme gode karma oplevelse derhjemme. Hos Karma Sushi i Århus stræber vi efter at gøre vores gæster en oplevelse rigere uanset om det er med spisning på en af vores restauranter eller hjemme i dine omgivelser.

Kontakt os

GOOD TO GO

Nyd din sushi her eller hjemme

Hos os får du altid lækker, frisk sushi – og om det er på en af vores restauranter eller i form af take away, er kvalitet og smag altid på samme høje niveau.

Take-Away

JAPANSK BØF

Til kødelskeren

Vores menukort byder på andet end fisk for at sikre, at alle i selskabet kan være med. Prøv eksempelvis vores japanske bøf i rissenbei eller den lækre oksetatar med trøffel!

Følg strømmen

Følg vores strøm af indhold på sociale medier, hvor vi ugentligt serverer lækkert indhold fra menuen. Du bliver muligvis fristet. Følg med her.

Dine karma genveje