fbpx

20% SØNDAG-TORSDAG

PÅ I AARHUS OG TRIANGLEN

Vi tilbyder lige nu 20% rabat på takeaway fra søndag-torsdag på Karma Sushi Trianglen, Frederiksgade og Vestergade.

For at opnå rabatten, skal alle bestillinger foretages telefonisk, og de 20% rabat skal nævnes og derefter afhentes i en af restauranterne.

Rabatten gælder derfor desværre ikke via vores onlinebestilling eller samarbejdspartnere, og derudover kan rabatten ikke kombineres med andre tilbud, kampagner eller rabatter.

Se også vores andre kampagner i hele landet på knappen herunder

KAMPAGNER

Oplev God Karma

Besøg os og oplev vores eksklusive restauranters unikke indretning, hvor alt fra service, keramik og kirsebærtræer, er skabt af os selv fra bunden. 

Denne perfektion og grundighed går selvfølgelig igen i vores madlavning, hvor vi sætter en ære i altid at levere top-kvalitet.

Book bord

JAPANSK BØF

Til kødelskeren

Vores menukort byder på andet end fisk for at sikre, at alle i selskabet kan være med. Prøv eksempelvis vores japanske bøf i rissenbei eller den lækre oksetatar med trøffel!

GOOD TO GO

Nyd din sushi her eller hjemme

Hos os får du altid lækker, frisk sushi – og om det er på en af vores restauranter eller i form af take away, er kvalitet og smag altid på samme høje niveau.

Take-Away

Karma catering

Sushi er også perfekt til selskaber

Udbuddet af retter er stort og vi kan tilpasse menuen til hver enkelt selskab. Fortæl os om dit behov, så sammensætter vi et forslag der passer perfekt til dig.

Kontakt os

Dine karma genveje