Vær med til at sprede god karma og gøre vores gæster en oplevelse rigere

FRANCHISE

 

FRANCHISETAGER HOS KARMA SUSHI?
Karma Sushi er en restaurantkæde, som lige nu består af seks restauranter fordelt rundt i Danmark. At være franchisetager hos Karma Sushi handler om at eje og drive en eller flere restauranter og om at realisere sine visioner. Som franchisetager hos Karma Sushi køber du retten til at drive din egen Karma Sushi restaurant efter vores stærke madkvalitet og forretningskoncept.

HVORDAN BLIVER MAN FRANCHISETAGER?
Det kræver vilje, styrke og engagement at skabe en succesfuld Karma Sushi restaurant med høj omsætning og skarp styring af omkostningerne. Yderligere er hårdt arbejde, vedholdenhed og mod er blot nogle af de egenskaber, der kræves.

Vi stiller ingen krav til køn eller alder, men har til gengæld klare forventninger om, at du er ambitiøs, dedikeret og selvstændig.
Du skal have en positiv tilgang og formå at inspirere, udvikle og motivere dine medarbejdere til at skabe en restaurant med høj gæstfrihed, fantastisk service, stor forretningsmæssig succes og engagement i lokalsamfundet.

Du får mulighed for selv at sammensætte dit team af ledere og medarbejdere, som vi vil hjælpe dig med at lære op i køkkenfærdigheder og service. Dette giver dig de bedste forudsætninger for at opbygge et stærkt forhold baseret på tillid og tilfredshed hos dine gæster såvel som hos dine ansatte.
Du vil selv stå for at drive restauranten med visheden om, at vi altid står klar til at hjælpe og rådgive dig om driften af din restaurant. Din restaurant vil følge de samme menukort, som er gældende for hele landet, men hvor vi kan tage højde for lokale ændringer.
Vi garanterer, at de råvarer, som leveres til dig af vores forskellige leverandører er af højeste kvalitet, som opfylder vores høje krav til fødevarekvalitet og hygiejne.

SOM FRANCHISETAGER TILBYDER VI DIG:

  • At blive en del af et dansk stærkt brand, der med udgangspunkt i gode råvarer, høj kvalitet og god service har succes i Danmark.
  • Et uddannelsesforløb, som lærer dig alle aspekter af Karma Sushi og hvordan man driver en restaurant efter vores standarder.
  • Gode muligheder for på sigt, at købe flere restauranter.
  • Mulighed for at realisere dine visioner.

DET FORVENTER VI AF DIG:

  • Engagement, personligt drive og viljen til at skabe en stærk virksomhed under et nationalt brand.
  • En solid, passioneret og inspirerende ledelsesstrategi, der motiverer og udvikler din medarbejdere.
  • Stærke forretningsevner, som kan hjælpe dig med hele tiden at nytænke og udvikle din restaurant.
  • Forandringsparathed, da Karma Sushi er i konstant udvikling og holder trit med nye trends i branchen.
  • Stærke og gode færdigheder inden for service, som er med til at sikre høj gæstetilfredshed.
  • Geografisk fleksibilitet inden for Danmarks grænser.

Har du yderligere spørgsmål om mulighederne for at blive franchisetager hos Karma Sushi, så er du velkommen til at kontakte administrerende direktør og ejer, Morten Hansson på telefon 29 25 22 01, eller du kan sende din motiverede ansøgning og CV til [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bestil bord