fbpx

KARMA SUSHI / HOLSTEBRO

Oplev den anden Karma Sushi pop-up. Menuen er den samme som du finder i alle andre Karma Sushi restauranter.

Ved bestilling af takeaway, tryk da på linket foroven og husk at markér “Holstebro” som afhentningssted. Bestillinger kan KUN afhentes fredag og lørdag ml. 17.00 og 18.00 i Holstebro.

Se vores nuværende kampagner for Holstebro og resten af landet, ved at trykke på knappen herunder.

KAMPAGNER

NYD VELLAVET SUSHI I HOLSTEBRO

Den asiatiske spise, som oprindeligt stammer fra Kina, er de seneste to årtier blevet yderst populær og kærkommen i det danske land. Og dette med rette. For har man først forkælet smagssanserne med den lækre asiatiske delikatesse, forstår man formentlig også hypen, der er forbundet med de skønne ruller og smagfulde nigiri. Hos Karma Sushi arbejder vi ud fra to simple filosofier.

Vi vil være et smagfuldt og lækkert alternativ til det usunde – og så vil vi sprede god karma ved altid at gøre vores gæster en oplevelse rigere. Trænger du til god karma og en gastronomisk oplevelse, du sent vil glemme, så bør du lægge vejen forbi Karma Sushi i Holstebro.

FIND DEN GODE KARMA OG SUSHI I HOLSTEBRO

Hos Karma Sushi i Holstebro nytænker vi den klassiske japanske spise. I køkkenet arbejder vi innovativt med alternative smage og råvarer – og altid med udgangspunkt i vores filosofi. Det betyder, at du er sikret en smagfuld oplevelse, lidt ud over det sædvanlige, når du nyder vores nigiri, makiruller, starters, sticks og meget mere.

Har du fået nok af klassisk sushi, som du har smagt det mange gange før, bør du smage vores sushi i Holstebro. Vores menukort er nemlig et skattekammer at gå på opdagelse i, hvis du er på udkig efter nye smagsoplevelser og kreationer.

EN KREATIV TILGANG TIL SUSHI I HOLSTEBRO

Når du nyder den asiatiske spise, er det ikke til at komme uden om den klassiske nigiri og smagfulde maki. For selvom sushi kommer i mange forskellige smage, varianter og former er det typisk disse to anretninger man taler om. Når vi serverer maki og nigiri er det dog med et nytænkende og kreativt udgangspunkt, fordi vi altid arbejder med at udfordre den klassiske tilgang til sushi i Holstebro. Desuden arbejder vi altid med stor omtanke.

Det gør vi, fordi vi synes, det giver den bedste smag, når vi serverer sushi i Holstebro. I praksis betyder det, at vi nøje udvælger vores råvarer med tanke på bæredygtighed og miljøet. Vi er altid i tæt dialog med vores leverandører for at sikre, at alle vores råvarer er fanget og produceret under de bedst mulige forhold.

En velsmagende oplevelse i unikke rammer

Vores mission er at gøre vores gæster en oplevelse rigere – både når det kommer til smage, råvarer og indtryk. Vi har indrettet vores restauranter, så du kan nyde sushi i Holstebro i hyggelige og moderne omgivelser. Indretningen er moderne og rå med varme elementer, der tilfører masser af hygge og stemning til restauranten. Du er således sikret en oplevelse, hvor der er kælet for både det gastronomiske niveau og de hyggelige omgivelser.

VISIONEN OM AT FORKÆLE HELE DANMARK

Vores vision har fra start været at forkæle danskerne med god sushi over hele landet, og det må man sige er lykkedes.

I dag har vi i alt ni restauranter fordelt over hele Sjælland og Jylland, så uanset om du vil nyde kvalitets sushi i Holstebro, Herning, Viborg, Aarhus, Aalborg eller København kan det lade sig gøre. Vi glæder os til at forkæle dig, næste gang du drømmer om skøn sushi i Holstebro. Vil du have en lille appetizer på, hvad du kan forvente, når du nyder sushi i Holstebro, så følg os på Instagram allerede i dag.

LINK TIL KONTROLRAPPORTER

Se virksomheds kontrolrapporter nedenfor

Kontrol rapport