fbpx

HIKA ROOM

Oplev en uforstyrret og privat middag i vores hyggelige omgivelser.

Med inspiration fra den Japanske kultur og deres meget diskrete og private måde at date på, introducerer vi nu vores nye Hika Room (forkortelse for Hikaemena, som på Japansk betyder “diskret”) på Karma Sushi / Trianglen. Vores Hika Room som er pyntet med origamifugle og stearinlys, omringet af gardiner der kan lukkes helt til, danner de perfekte, intime rammer til en romantisk aften med din udkårne. Vi har sammensat tre forskellige menuer, som passer til enhver stemning – alt I skal gøre er på forhånd, at vælge den menu som passer jer bedst og så sørger vi for resten.
1) LEVEL 1 = 758,-
– En flaske Signore Giuseppe, Italien, Prosecco Spumante
– Tempurasalat
– 2 x Roll Menu
2) LEVEL 2 = 1218,-
– En flaske Domaine De Colmer, Crémant d’Alsace, Blanc de Blancs
– Kaviar – Karma Selection
– Duet af laks og trøffel
– Douglas Menu
3) LEVEL 3 = 1838,-
– Ruinart, Champagne, Blanc de Blancs
– Kaviar – Karma Selecion
– Tempurahummer
– Roll Prem. Selection
– Petit Fours
Bookinger til Hika Room kan foretages enten ved at ringe direkte på tlf 44 45 45 45 eller på mail trianglen@karmasushi.dk

Oplev God Karma

Besøg os og oplev vores eksklusive restauranters unikke indretning, hvor alt fra service, keramik og kirsebærtræer, er skabt af os selv fra bunden. 

Denne perfektion og grundighed går selvfølgelig igen i vores madlavning, hvor vi sætter en ære i altid at levere top-kvalitet.

Book bord

JAPANSK BØF

Til kødelskeren

Vores menukort byder på andet end fisk for at sikre, at alle i selskabet kan være med. Prøv eksempelvis vores japanske bøf i rissenbei eller den lækre oksetatar med trøffel!

GOOD TO GO

Nyd din sushi her eller hjemme

Hos os får du altid lækker, frisk sushi – og om det er på en af vores restauranter eller i form af take away, er kvalitet og smag altid på samme høje niveau.

Take-Away

Karma catering

Sushi er også perfekt til selskaber

Udbuddet af retter er stort og vi kan tilpasse menuen til hver enkelt selskab. Fortæl os om dit behov, så sammensætter vi et forslag der passer perfekt til dig.

Kontakt os

Dine karma genveje