Karma Sushi København Nyhavn

byder dig velkommen

Karma Sushi / Nyhavn, er den 6. restaurant der er åbnet i Danmark. Karma Sushi / Nyhavn slog dørene op i efteråret 2018. Der er både mulighed for at nyde sushien i restauranten, i den hyggelige gård eller at få det med som take away.

Se vores nuværende kampagner for Nyhavn og resten af landet, ved at trykke på knappen herunder.

KAMPAGNER

Besøg vores restaurant i Nyhavn

I hjertet af København, blandt smukke og mindeværdige bygninger, historiske skibe og en håndfuld glade turister ligger vores restaurant i Nyhavn.

Fra vores hyggelige lokaler, der gemmer på mange gode historier fra fortiden, byder vi på sushi, som du ikke har smagt den før. Vi ynder nemlig at servere sushi med fokus på selv den mindste detalje, og du kan derfor se frem til at få serveret delikate kreationer, der ikke alene forkæler dine smagsløg, men også er en fryd for øjet. Gennem nytænkning stræber vi efter at gøre vores gæster en oplevelse rigere hver gang de besøger vores restaurant i Nyhavn.

KAMPAGNER

Traditionelle dyder møder innovative tilgange

Når vi går i køkkenet på vores restaurant i Nyhavn er det med øje for detaljen og stor respekt for den japanske køkkenkunst, som vi henter meget inspiration hos. Vi nyder dog også at udfordre den klassiske tilgang til den traditionelle spise og eksperimenterer derfor hele tiden med alternative og innovative smage og råvarer.

Det betyder, at vi kan byde vores gæster på delikate kreationer, der er helt unikke for vores menukort. På menuen finder du appetitvækkende forretter med blandt andet tempura og kaviar, skønne menuer med nogle af vores absolutte bestsellers og naturligvis lidt sødt til at afslutte en skøn middag på. Er du ikke til fisk – så frygt ej. På menuen har vi både vegetariske alternativer og skønne retter til ham eller hende, der sætter pris på et godt stykke kød. Når du besøger vores restaurant i Nyhavn finder du med andre ord noget for enhver smag, lyst og anledning.

God karma på vores restaurant i Nyhavn

For os er de gode råvarer altafgørende, når vi går i køkkenet for at tilberede og udvikle nye kreationer. Vi mener nemlig, at de gode råvarer er grobund for den gode karma. Den gode karma, som vi ynder at sprede i vores restaurant i Nyhavn og som du med sikkerhed vil blive mødt af, når du besøger os til fusions sushi af bedste kvalitet. Den gode karma går ligeledes igen i mange af vores valg. Vi arbejder nemlig med stor omtanke og tænker på både bæredygtighed og miljø, når vi udvælger vores råvarer. Gennem tæt dialog med vores leverandører sikrer vi, at alt vi serverer er fanget og produceret under ordentlige forhold. Du kan derfor nyde sushi med god samvittighed – og med god smag i munden, når du besøger vores restaurant i Nyhavn.

Udover vores store fokus på gode råvarer tager vi også ansvar, når det kommer til vores emballage, der oftest er lavet af pap og genbrugspapir. Det synes vi nemlig giver god mening og ikke mindst god karma. Kom forbi vores restaurant i Nyhavn og oplev den gode karma på egen hånd.

Find den gode sushi og karma online

Er du ikke i nærheden af vores restaurant i Nyhavn, er der gode råd at hente lige netop her. Du kan nemlig få en smagsprøve på vores fusionskøkken og den gode karma, når du besøger os på vores Instagram eller Facebook. Her finder du de seneste nyheder fra vores restaurant i Nyhavn og resten af landet – og der er med sikkerhed også chance for at blive en smule sulten, hvis du kigger forbi.

København, Nyhavn

Nyhavn 63B
1051 København K

Send os en mail
Tlf.: 92 90 19 01

Åbningstider

Mandag: 16.00 - 21.00
Tirsdag: 16.00 - 21.00
Onsdag: 16.00 - 21.00
Torsdag: 16.00 - 21.00
Fredag: 16.00 - 21.30
Lørdag: 12.00 - 21.30
Søndag: 16.00 - 21.00

OBS: Ovenstående relaterer sig til køkkenets åbningstider. Restaurantens åbningstider hedder: søndag-torsdag fra kl. 16:00-22:30 samt fredag-lørdag fra kl. 16:00-23:00.

Book et bord...

hos Karma Sushi Nyhavn

Klik på knappen på banneret i toppen af siden, for at booke dit bord i Nyhavn.

Link til Kontrolrapporter

Se virksomheds kontrolrapporter nedenfor

Kontrol rapport