fbpx

ONSDAGSMENU UGE 14

28 stk. kr. 328,-

2 x Tun

2 x Flammegrillet Kammusling
Toppet med ørredrogn og forårsløg.

2 x Gunkan med laksetatar
Lavet af agurk. Toppet med forårsløg.

2 x Hosomaki
Med laks og purløg.

4 x California Roll
Surimi, avocado, agurk og sesam. Toppet med avocadocreme og crunch.

4 x Tempura Roll
Tempurareje og avocado. Rullet i to slags sesam.

4 x Spicy Tuna
Tun, flødeost, wasabi tobiko, forårsløg og ”yamagobo”. Rullet i purløg. Toppet med chilicreme og sprøde lotusrodschips.

8 x Crispy Salmon Roll
Laks, daikon og agurk. Rullet i spicy sesam. Toppet med chilicreme, crunch og forårsløg.

 

UGENS TILLÆGSRULLE:
(8 stk. + 120 kr.)

Laks og Wasabi
Laks med wasabicreme og stegt kartoffel.Toppet med flammegrillet laks, ørredrogn,

teriyakisirup, wasabi tobiko, purløg og østersurt.

Bestil take away

BEMÆRK:

Vær opmærksom på at

Menuen skal bestilles senest tirsdag d. 31 marts.
Menuen kun kan benyttes onsdag d. 1 april.

  • Onsdagsmenuen og ugens tillægsrulle skifter hver uge.
  • Onsdagsmenuen skal afhentes inden kl. 18.00.
  • Ønsker du at spise i restauranten, kan der bookes bord hele dagen.
  • Ved bestilling af onsdagsmenuen til at spise i en af restauranterne, skal man angive antal onsdagsmenuer i kommentarfeltet på sin online bordreservation eller nævne det til personalet, hvis du ringer og bestiller bord.
  • Da vi har mange bestillinger hver onsdag, skal Onsdagsmenuen bestilles senest tirsdagen kl. 21:00 før.
  • Ved bestilling på dagen, pålægges et gebyr på 50 kr.
  • Ugens tillægsrulle kan kun bestilles ved bestilling af Onsdagsmenuen.
  • Der kan ikke foretages ændringer i menuerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Book bord