fbpx

ONSDAGSMENU UGE 22

28 stk. kr. 328,-

2 x Tun

2 x Kammusling
Toppet med ørredrogn og forårsløg.

2 x Gunkan med laksetatar
Lavet af agurk. Toppet med forårsløg.

2 x Hosomaki
Med laks og purløg.

4 x California Roll
Surimi, avocado, agurk og sesam. Toppet med avocadocreme og crunch.

4 x Tempura Roll
Tempurareje og avocado. Rullet i to slags sesam.

4 x Kyoto org.
Tun, daikon, wasabicreme og avocado. Rullet i crunch og sesam.

8 x Crispy Salmon Roll
Laks, daikon og agurk. Rullet i spicy sesam. Toppet med chilicreme, crunch og forårsløg.

UGENS TILLÆGSRULLE: 8 stk. 120,-

Laks og Wasabi
Reje- og laksetatar med wasabicreme og stegt kartoffel. Toppet med laks, ørredrogn, teriyakisirup, wasabi tobiko, purløg og østersurt.

Bestil take away

BEMÆRK:

Vær opmærksom på at

Menuen skal bestilles senest tirsdag d. 28. maj.
Menuen kun kan benyttes onsdag d. 29. maj.

  • Onsdagsmenuen og ugens tillægsrulle skifter hver uge.
  • Onsdagsmenuen skal afhentes inden kl. 18.00.
  • Ønsker du at spise i restauranten, kan der bookes bord hele dagen.
  • Da vi har mange bestillinger hver onsdag, skal Onsdagsmenuen bestilles senest tirsdagen kl. 21:00 før.
  • Ved bestilling på dagen, pålægges et gebyr på 50 kr.
  • Ugens tillægsrulle kan kun bestilles ved bestilling af Onsdagsmenuen.
  • Der kan ikke foretages ændringer i menuerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Book bord