fbpx

ONSDAGSMENU UGE 36

28 stk. kr. 368,-

2 x Laks

2 x Tempuratofu
Toppet med vegansk japansk mayonnaise, orange tangrogn, teriyakisirup og purløg.  

2 x Tuntatar

Rørt med japansk mayonnaise.

2 x Hosomaki 

Med avocado og forårsløg.  Toppet med syltet wasabi.

4 x California Roll

Surimi, avocado, agurk og  sesam. Toppet med avocadocreme og crunch. 

4 x Tempura roll

Tempurareje og avocado. Rullet i to slags sesam.

4 x Spicy Tuna Roll

Tun, flødeost, wasabi tobiko, forårsløg og ”yamagobo”. Rullet i purløg. Toppet med chilicreme og sprøde lotusrodschips. 

8 x Karma Style Maki Mono

Hosomaki med laks. Toppet med flødeost, crunch, ørredrogn, crunchsirup og karse. 

 

UGENS TILLÆGSRULLE:
(8 stk. + 125 kr.)

Sizzling Tuna 

Tempurareje og okra. Toppet med tun, sesam, sesamcreme, ørredrogn, purløg og friteret hvidløg. Serveres med kryddermarinade. 

BEMÆRK:

Vær opmærksom på at

Menuen skal bestilles senest tirsdag d. 14
Menuen kun kan benyttes onsdag d. 15

  • Onsdagsmenuen og ugens tillægsrulle skifter hver uge.
  • Gælder KUN i udvalgte restauranter – Frederikshavn, Frederiksgade, Vestergade, Aalborg
  • Onsdagsmenuen skal afhentes inden kl. 18.00.
  • Ønsker du at spise i restauranten, kan der bookes bord til denne hele åbningstiden.
  • Ved bestilling af onsdagsmenuen til at spise i en af restauranterne, skal man angive antal onsdagsmenuer i kommentarfeltet på sin online bordreservation eller nævne det til personalet, hvis du ringer og bestiller bord.
  • Da vi har mange bestillinger hver onsdag, skal Onsdagsmenuen bestilles senest tirsdagen kl. 21:00 før.
  • Ved bestilling på dagen, pålægges et gebyr på 50 kr.
  • Ugens tillægsrulle kan kun bestilles ved bestilling af Onsdagsmenuen.
  • Der kan ikke foretages ændringer i menuerne.