ONSDAGSMENU UGE 34

28 stk. kr. 328,-

Bestilles senest tirsdag d. 21. august.
Menuen kan benyttes onsdag d. 22. august.

2 x Tun

2 x Kammusling
Toppet med ørredrogn og forårsløg.

2 x Gunkan af agurk m/laksetartar
Toppet med forårsløg.

2 x Hosomaki
Med laks og purløg.

4 x California Roll
Surimi, avocado, agurk og sesam. Toppet med avocadocreme og crunch.

4 x Tempura Roll
Tempurareje og avocado. Rullet i to slags sesam.

4 x Kyoto org.
Tun, daikon, wasabi mayonnaise og avocado. Rullet i crunch og sesam.

8 x Crispy Salmon Roll
Laks, daikon, forårsløg, agurk og spicy sesam.

UGENS TILLÆGSRULLE: 8 stk. 120,-

Laks og Wasabi
Crunchy fiskeskind med wasabicreme, asparges og purløg. Toppet med laks, ørredrogn, teriyaki, wasabi tobiko og østersurt.

 

 

 

 

 

BEMÆRK:

Vær opmærksom på at

  • Onsdagsmenuen og ugens tillægsrulle skifter hver uge.
  • Onsdagsmenuen skal afhentes inden kl. 18.00.
  • Der skal bookes bord senest 17.30, hvis menuen skal spises i restauranten
  • Da vi har mange bestillinger hver onsdag, skal Onsdagsmenuen bestilles senest tirsdagen kl. 21:00 før.
  • Ved bestilling på dagen, pålægges et gebyr på 50 kr.
  • Ugens tillægsrulle kan kun bestilles ved bestilling af Onsdagsmenuen.
  • Der kan ikke foretages ændringer i menuerne.