fbpx

ONSDAGSMENU UGE 4

28 stk. kr. 328,-

2 x Tun Tataki
Toppet med flødeost, chilicreme,
spicy sesam og forårsløg.

2 x Tuntatar
Rørt med japansk mayonnaise.

2 x Laks
Toppet med syltet wasabi.

2 x Hosomaki
Med ”yamagobo”, umeboshi og shiso.

4 x Crispy Salmon Roll
Laks, daikon og agurk. Rullet i spicy sesam. Toppet med chilicreme crunch og forårsløg.

4 x Avocado Crunch
Avocado, daikon og crunch. Toppet med avocado, crunchsirup og karse.

4 x Tempura Roll
Tempurareje og avocado. Rullet i to slags sesam.

8 x Spicy Tuna Roll
Tun, flødeost, wasabi tobiko, forårsløg og ”yamagobo”. Rullet i purløg, toppet med chilicreme og sprøde lotusrodschips.

 

UGENS TILLÆGSRULLE:
(8 stk. + 120 kr.)

 

Laks & Wasabi
Laks med wasabicreme og stegt kartoffel. Toppet med flammegrillet laks, ørredrogn, teriyakisirup, wasabi tobiko, purløg og østersurt.

Bestil take away

BEMÆRK:

Vær opmærksom på at

Menuen skal bestilles senest tirsdag d. 21. januar.
Menuen kun kan benyttes onsdag d. 22.  januar.

  • Onsdagsmenuen og ugens tillægsrulle skifter hver uge.
  • Onsdagsmenuen skal afhentes inden kl. 18.00.
  • Ønsker du at spise i restauranten, kan der bookes bord hele dagen.
  • Ved bestilling af onsdagsmenuen til at spise i en af restauranterne, skal man angive antal onsdagsmenuer i kommentarfeltet på sin online bordreservation eller nævne det til personalet, hvis du ringer og bestiller bord.
  • Da vi har mange bestillinger hver onsdag, skal Onsdagsmenuen bestilles senest tirsdagen kl. 21:00 før.
  • Ved bestilling på dagen, pålægges et gebyr på 50 kr.
  • Ugens tillægsrulle kan kun bestilles ved bestilling af Onsdagsmenuen.
  • Der kan ikke foretages ændringer i menuerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Book bord