fbpx

ONSDAGSMENU UGE 3

28 stk. kr. 328,-

2 x Dagens nigiri
Gunkan med tomatvinaigrette toppet med syltet wasabi og wasabi tobiko.

2 x Tsukiji-marineret Yellowfin tun

2 x Laks

2 x Hosomaki
Med tun, forårsløg og karse. Toppet med ørredrogn.

4 x Tempura Roll
Tempurareje og avocado. Rullet i to slags sesam.

4 x Cloudy Rainbow Roll
Surimi og agurk. Flammegrillet med jomfruhummercreme og teriyakisirup. Toppet med dehydreret tomat, forårsløg og sprød kataifi.

4 x Spicy Tuna Roll
Tun, flødeost, wasabi tobiko, forårsløg og ”yamagobo”. Rullet i purløg, toppet med chilicreme og sprøde lotusrodschips.

8 x California Roll
Surimi, avocado, agurk og sesam. Toppet med avocadocreme og crunch.

UGENS TILLÆGSRULLE:
(8 stk. + 120 kr.)

Karma Crunch
Tempurareje og avocado. Rullet i masago og crunch Toppet med chilicreme, crunchsirup og karse.

BEMÆRK:

Vær opmærksom på at

Menuen skal bestilles senest tirsdag d. 19 januar.
Menuen kun kan benyttes onsdag d. 20 januar.

  • Onsdagsmenuen og ugens tillægsrulle skifter hver uge.
  • Gælder KUN i udvalgte restauranter – Frederikshavn, Frederiksgade, Vestergade, Aalborg og Viborg
  • Onsdagsmenuen skal afhentes inden kl. 18.00.
  • Ønsker du at spise i restauranten, kan der bookes bord til denne hele åbningstiden.
  • Ved bestilling af onsdagsmenuen til at spise i en af restauranterne, skal man angive antal onsdagsmenuer i kommentarfeltet på sin online bordreservation eller nævne det til personalet, hvis du ringer og bestiller bord.
  • Da vi har mange bestillinger hver onsdag, skal Onsdagsmenuen bestilles senest tirsdagen kl. 21:00 før.
  • Ved bestilling på dagen, pålægges et gebyr på 50 kr.
  • Ugens tillægsrulle kan kun bestilles ved bestilling af Onsdagsmenuen.
  • Der kan ikke foretages ændringer i menuerne.