ONSDAGSMENU UGE 49

28 stk. kr. 328,-

Bestilles senest tirsdag d. 04. december.
Menuen kan benyttes onsdag d. 05. december.

2 x Laks

2 x Tempuratofu
Toppet med vegansk japansk mayonnaise, orange tangrogn, teriyakisirup og purløg.

2 x Tuntatar
Rørt med japansk mayonnaise.

2 x Hosomaki
Med avocado og forårsløg. Toppet med syltet wasabi.

4 x California Roll
Surimi, avocado, agurk og sesam. Toppet med avocadocreme og crunch.

4 x Umeboshi Roll
Grillet torskefisk vendt i teriyakisirup med stegt kartoffel, sesam, umeboshi, wasabirogn og karse. Rullet i togarashi chili.

4 x Spicy Tuna Roll
Tun, flødeost, wasabi tobiko, forårsløg og ”yamagobo”. Rullet i purløg. Toppet med chilicreme og sprøde lotusrodschips.

8 x Karma Style Maki Mono
Hosomaki med laks. Toppet med flødeost, crunch, ørredrogn, crunchsirup og karse.

UGENS TILLÆGSRULLE: 8 stk. 120,-

Sizzling Tuna
Tempurareje og okra. Toppet med tun, sesam, sesamcreme, ørredrogn, purløg og friteret hvidløg. Serveres med kryddermarinade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEMÆRK:

Vær opmærksom på at

  • Onsdagsmenuen og ugens tillægsrulle skifter hver uge.
  • Onsdagsmenuen skal afhentes inden kl. 18.00.
  • Der skal bookes bord senest 17.30, hvis menuen skal spises i restauranten
  • Da vi har mange bestillinger hver onsdag, skal Onsdagsmenuen bestilles senest tirsdagen kl. 21:00 før.
  • Ved bestilling på dagen, pålægges et gebyr på 50 kr.
  • Ugens tillægsrulle kan kun bestilles ved bestilling af Onsdagsmenuen.
  • Der kan ikke foretages ændringer i menuerne.