ONSDAGSMENU UGE 04

28 stk. kr. 328,-

Bestilles senest tirsdag d. 22. januar.
Menuen kan benyttes onsdag d. 23. januar.

2 x Bagt torsk
Toppet med teriyakisirup og umeboshi.

2 x Tuntatar
Rørt med japansk mayonnaise.

2 x Laks
Toppet med syltet wasabi.

2 x Hosomaki
Med ”yamagobo”, umeboshi og shiso.

4 x Crispy Salmon Roll
Laks, daikon og agurk. Rullet i spicy sesam. Toppet med chilicreme crunch og forårsløg.

4 x Avocado Crunch
Avocado, daikon og crunch. Toppet med avocado, crunchsirup og karse.

4 x Tempura Roll
Tempurareje og avocado. Rullet i to slags sesam.

8 x Spicy Tuna Roll
Tun, flødeost, wasabi tobiko, forårsløg og ”yamagobo”. Rullet i purløg, toppet med chilicreme og sprøde lotusrodschips.

UGENS TILLÆGSRULLE: 8 stk. 120,-

Laks & Wasabi
Reje- og laksetatar med wasabicreme og stegt kartoffel. Toppet med laks, ørredrogn, teriyakisirup, wasabi tobiko, purløg og østersurt.

 

BEMÆRK:

Vær opmærksom på at

  • Onsdagsmenuen og ugens tillægsrulle skifter hver uge.
  • Onsdagsmenuen skal afhentes inden kl. 18.00.
  • Der skal bookes bord senest 17.30, hvis menuen skal spises i restauranten
  • Da vi har mange bestillinger hver onsdag, skal Onsdagsmenuen bestilles senest tirsdagen kl. 21:00 før.
  • Ved bestilling på dagen, pålægges et gebyr på 50 kr.
  • Ugens tillægsrulle kan kun bestilles ved bestilling af Onsdagsmenuen.
  • Der kan ikke foretages ændringer i menuerne.