fbpx

ONSDAGSMENU UGE 47

28 stk. kr. 328,-

2 x Tun Tataki
Toppet med flødeost, chilicreme,
spicy sesam og forårsløg.

2 x Avocado
Toppet med spicy sesam.

2 x Bagt torsk
Toppet med  teriyakisirup og umeboshi.

2 x Hosomaki
Med tun og karse.

4 x Canadian Roll
Laks, flødeost og agurk. Rullet i masago.

4 x Surimi Roll
Surimi, teriyakisirup, stegt kartoffel, sesam, umeboshi, wasabirogn og karse. Rullet i togarashi chili.

4 x California Roll
Surimi, avocado, agurk og sesam. Toppet med avocadocreme og crunch.

8 x Karma Crunch
Tempurareje og avocado. Rullet i masago og crunch. Toppet med chilicreme, crunchsirup og karse.

 

UGENS TILLÆGSRULLE:
(8 stk. + 120 kr.)

Deluxe Sizzling Roll
Tempurareje, daikon, avocado og flødeost. Toppet med laks, forårsløg og radise. Serveres med citrussoja.

Bestil take away

BEMÆRK:

Vær opmærksom på at

Menuen skal bestilles senest tirsdag d. 19. november.
Menuen kun kan benyttes onsdag d. 20.  november.

  • Onsdagsmenuen og ugens tillægsrulle skifter hver uge.
  • Onsdagsmenuen skal afhentes inden kl. 18.00.
  • Ønsker du at spise i restauranten, kan der bookes bord hele dagen.
  • Ved bestilling af onsdagsmenuen til at spise i en af restauranterne, skal man angive antal onsdagsmenuer i kommentarfeltet på sin online bordreservation eller nævne det til personalet, hvis du ringer og bestiller bord.
  • Da vi har mange bestillinger hver onsdag, skal Onsdagsmenuen bestilles senest tirsdagen kl. 21:00 før.
  • Ved bestilling på dagen, pålægges et gebyr på 50 kr.
  • Ugens tillægsrulle kan kun bestilles ved bestilling af Onsdagsmenuen.
  • Der kan ikke foretages ændringer i menuerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Book bord