fbpx

ONSDAGSMENU UGE 49

28 stk. kr. 328,-

2 x Laks

2 x Avocado

2 x Tun Tataki
Toppet med flødeost, chilicreme,
spicy sesam og forårsløg.

2 x Hosomaki
Med tun og sesam. Toppet med syltet wasabi.

4 x Spicy Tuna Roll
Tun, flødeost, wasabi tobiko, forårsløg og ”yamagobo”. Rullet i purløg, toppet med chilicreme og sprøde lotusrodschips.

4 x Forrest Bite
Fermenteret og stegt jordskokke med forårsløg. Rullet i purløg. Toppet med svampetatar og sprøde lotusrodschips. Serveres med gomacreme.

4 x California Roll
Surimi, avocado, agurk og sesam. Toppet med avocadocreme og crunch.

8 x Crispy Salmon Roll
Laks, daikon og agurk. Rullet i spicy sesam. Toppet med chilicreme, crunch og forårsløg.

 

UGENS TILLÆGSRULLE:
(8 stk. + 120 kr.)

Chicken Roll
Tempurakylling og forårsløg. Toppet med avocado, svampetatar, teriyakisirup, sesam og sprøde lotusrodschips. Serveres med gomacreme.

BEMÆRK:

Vær opmærksom på at

Menuen skal bestilles senest tirsdag d. 1 december.
Menuen kun kan benyttes onsdag d. 2 december.

  • Onsdagsmenuen og ugens tillægsrulle skifter hver uge.
  • Gælder KUN i udvalgte restauranter – Frederikshavn, Frederiksgade, Vestergade, Aalborg og Viborg
  • Onsdagsmenuen skal afhentes inden kl. 18.00.
  • Ønsker du at spise i restauranten, kan der bookes bord til denne hele åbningstiden.
  • Ved bestilling af onsdagsmenuen til at spise i en af restauranterne, skal man angive antal onsdagsmenuer i kommentarfeltet på sin online bordreservation eller nævne det til personalet, hvis du ringer og bestiller bord.
  • Da vi har mange bestillinger hver onsdag, skal Onsdagsmenuen bestilles senest tirsdagen kl. 21:00 før.
  • Ved bestilling på dagen, pålægges et gebyr på 50 kr.
  • Ugens tillægsrulle kan kun bestilles ved bestilling af Onsdagsmenuen.
  • Der kan ikke foretages ændringer i menuerne.