2 x Laks
2 x Sød reje
Toppet med trøffelcreme og karse.
2 x Tuntatar
Rørt med japansk mayonnaise.
2 x Hosomaki
Med avocado. Toppet med syltet wasabi og spicy sesam.
4 x Cloudy Rainbow Roll
Surimi og agurk. Flammegrillet med jomfruhummercreme og teriyakisirup. Toppet med dehydreret tomat, forårsløg og sprød kataifi.
4 x Spicy Tuna Roll
Tun, flødeost, wasabi tobiko, forårsløg og yamagobo. Rullet i purløg. Toppet med chilicreme og sprøde lotusrodschips.
4 x Crispy Salmon Roll
Laks, daikon og agurk. Rullet i spicy sesam. Toppet med chilicreme, crunch og forårsløg.
8 x Tempura Roll
Tempurareje og avocado. Rullet i to slags sesam.
UGENS TILLÆGSRULLE:
(8 stk. + 120 kr.)
Karma Crunch
Tempurareje og avocado. Rullet i masago og crunch. Toppet med chilicreme, crunchsirup og karse.
Menuen skal bestilles senest tirsdag d. 20 april.
Menuen kun kan benyttes onsdag d. 21 april.
OBS.: Særlige betingelser for Viborg: