fbpx

ONSDAGSMENU UGE 16

28 stk. kr. 348,-

2 x Laks

2 x Sød reje

Toppet med trøffelcreme og karse.

2 x Tuntatar

Rørt med japansk mayonnaise.

2 x Hosomaki

Med avocado. Toppet med syltet wasabi og spicy sesam.

4 x Cloudy Rainbow Roll

Surimi og agurk. Flammegrillet med jomfruhummercreme og teriyakisirup. Toppet med dehydreret tomat, forårsløg og sprød kataifi.

4 x Spicy Tuna Roll

Tun, flødeost, wasabi tobiko, forårsløg og yamagobo. Rullet i purløg. Toppet med chilicreme og sprøde lotusrodschips.

4 x Crispy Salmon Roll

Laks, daikon og agurk. Rullet i spicy sesam. Toppet med chilicreme, crunch og forårsløg.

8 x Tempura Roll

Tempurareje og avocado. Rullet i to slags sesam.

UGENS TILLÆGSRULLE:
(8 stk. + 120 kr.)

Karma Crunch

Tempurareje og avocado. Rullet i masago og crunch. Toppet med chilicreme, crunchsirup og karse.

BEMÆRK:

Vær opmærksom på at

Menuen skal bestilles senest tirsdag d. 20 april.
Menuen kun kan benyttes onsdag d. 21 april.

  • Onsdagsmenuen og ugens tillægsrulle skifter hver uge.
  • Gælder KUN i udvalgte restauranter – Frederikshavn, Frederiksgade, Vestergade, Aalborg og Viborg.
  • Onsdagsmenuen skal afhentes inden kl. 18.00.
  • Ønsker du at spise i restauranten, kan der bookes bord til denne hele åbningstiden.
  • Ved bestilling af onsdagsmenuen til at spise i en af restauranterne, skal man angive antal onsdagsmenuer i kommentarfeltet på sin online bordreservation eller nævne det til personalet, hvis du ringer og bestiller bord.
  • Da vi har mange bestillinger hver onsdag, skal Onsdagsmenuen bestilles senest tirsdagen kl. 21:00 før.
  • Ved bestilling på dagen, pålægges et gebyr på 50 kr.
  • Ugens tillægsrulle kan kun bestilles ved bestilling af Onsdagsmenuen.
  • Der kan ikke foretages ændringer i menuerne.

OBS.: Særlige betingelser for Viborg:

  • Menuen kan bestilles til og med onsdag og afhentes i hele åbningstiden uden ekstra gebyrer.