Restaurant Århus

Lige midt i Århus, i den vibrerende midtby og det hyggelige Latinerkvarter finder du to af vores restauranter i Århus. En i Frederiksgade og en i Vestergade, en stor og en lille. Fra begge restauranter i Århus byder vi på masser af god sushi, og du vil blive mødt af den gode karma i det du træder ind ad dørene. På vores Karma Sushi restaurant i Århus stræber vi efter at gøre vores gæster en oplevelse rigere hver eneste gang man besøger en af vores restauranter i Århus.

Et menukort der byder sig til

Med sushi på menuen, ved man hvad man får, men kender man os, er alting ikke helt som normalen. Vi synes nemlig det er spændende at eksperimentere med forskellige kombinationer og smage. Hvis du også synes det lyder spændende og skal du på restaurant i Århus, så kan du med fordel svinge forbi hos os. I vores restaurant i Århus videreudvikler vi altid på vores menukort, vi finder på nye kombinationer og udvikler innovativ sushi, vi er modige, men ikke for vovede. Det er en fin balance at finde smage, der pirrer smagsløgene og samtidig gør, at man som gæst vil have mere. Nogle af vores retter og ruller er kommet for at blive, andre har vi sagt farvel til. En ting er dog sikkert og det er at vi bliver ved med at udforske forskellige smagskombinationer.

På vores restauranter i Århus bygger menukortet på gode råvarer af en vis kvalitet. Vi finder gerne de fleste ingredienser og råvarer i Norden, og derfor kan der også både nydes hummer, jomfruhummer, kaviar og grønt fra hjemlige egne. Selvom vi serverer en klassisk japansk spise, så er vi også inspireret af flere af verdens køkkener, derfor kan du i menukortet støde på både sprøde tortillas, sriracha sauce og trøffel. Hos os er det kun fantasien, der sætter grænserne og det kan man smage, når man besøger os på restaurant i Århus.

Behagelige omgivelser

Vores restaurant i Århus på Frederiksgade er den største Karma Sushi vi har og vores restaurant i Århus i Vestergade er den mindste vi har. Men på trods af størrelserne, så indbyder begge til god karma og hygge. I Frederiksgade har vi plads til 100 siddende gæster og i Vestergade kun 14 gæster. I den store er der plads til virksomhedsarrangementer med alt konferenceudstyr, i den lille er der plads til intimiteten. Uanset hvilken af vores restauranter i Århus, som du besøger lover vi, at der er gastronomisk sushi.

Alle vores retter og ruller kan bestille og nydes som take away, enten med levering eller med afhentningen på din foretrukne restaurant i Århus.

Følg med på sociale medier

Du kan følge med på vores sociale medier, her opdateres både om nyheder, konkurrencer og fristelser. Du finder os både på Facebook og på Instagram – du kan følge os her.