fbpx

10% rabat

Der gives 10% rabat på alle mad menuer til selskaber med flere end 25
personer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu 1

Pris pr. person - 255,-

 

1. SERVERING (Til deling mellem 2 px.)

AVOCADO AVOCADO
Avocadocreme, avocado, kammusling, crunch, wasabi tobiko, kombu, yuzu og shiso. Severes med rissenbei (Fås også vegansk).

2. SERVERING (Til deling mellem 2 px.)

EDAMAMEBØNNER MED SRIRACHASMØR
Toppet med spicy sesam og purløg. Serveres med citron og lime.

TEMPURASALAT
Tempurarejer med chilicreme og forårsløg. Toppet med karse og spicy sesam (Fås også vegansk).

3. SERVERING ( til 1 person 3 stk.

1 stk. TUN TATAKI NIGIRI
Toppet med flødeost, chilimayonnaise, spicy sesam og forårsløg.

1 stk. LAKS NIGIRI

1 stk. SØD REJE
Toppet med trøffelcreme og karse

4. SERVERING (til 1 person 7 stk.

2 stk. KARMA CRUNCH ROLL
Tempurareje og avocado. Rullet i masago og crunch. Toppet med chilimayonnaise, crunchsirup og karse.

2 stk. CRISPY SALMON
Laks, daikon og agurk. Rullet i spicy sesam.
Toppet med chilimayo, crunch og forårsløg.

1 stk. SPICY TUNA ROLL
Tun, flødeost, wasabi tobiko, forårsløg og ”yama- gobo”. Rullet i purløg. Toppet med chilimayonnaise og sprød lotusrod.

1 stk. CLOUDY RAINBOW ROLL
Surimi og agurk. Flammegrillet med jomfruhummercreme og teriyakisirup. Top-pet med dehydret tomat, forårsløg og sprød kataifi.

1 stk.  HOSOMAKI AGURK

 

EKSTRA TILBEHØR (til deling mellem 2 personer)
Hjemmelavede wasabi, syltet gulerod,
to slags ingefær, svampepocheret kombutang samt
hjemmelavede soja

 

(min 15 personer) Takeaway possible

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu 2

Pris pr. person - 340,-

 

1. SERVERING (Til deling mellem 2 px.)

EDAMAMEBØNNER MED SRIRACHASMØR
Toppet med spicy sesam og purløg. Serveres med citron og lime.

JOMFRUHUMMERRULLER
Serveres med hummercreme

2. SERVERING (Til deling mellem 2 px.)

TEMPURASALAT
Tempurarejer med chilicreme og forårsløg. Toppet med karse og spicy sesam (Fås også vegansk)

TANGSALAT
Salat af blandet tang, agurk, forårsløg og radise. Toppet med
sesam, sprød kataifi og jalapeñomarinade.

 

3. SERVERING (til 1 person 4 stk)

1 stk. TUN TATAKI NIGIRI
Toppet med flødeost, chilimayonnaise, spicy sesam og forårsløg.

1 stk. LAKS NIGIRI

1 stk. SØD REJE
Toppet med trøffelcreme og karse

1 stk. FLAMMEGRILLET LAKS NIGIRI
Toppet med japansk mayonnaise, ørredrogn, teriyakisirup og purløg.1 stk.

4. SERVERING (til 1 person 9 stk)

2 stk. KARMA CRUNCH ROLL
Tempurareje og avocado. Rullet i masago og crunch. Toppet med chilimayonnaise, crunchsirup og karse.

1 stk. CRISPY SALMON
Laks, daikon og agurk. Rullet i spicy sesam.
Toppet med chilimayo, crunch og forårsløg.

1 stk. SPICY TUNA ROLL
Tun, flødeost, wasabi tobiko, forårsløg og ”yama- gobo”. Rullet i purløg. Toppet med chilimayonnaise og sprød lotusrod.

2 stk. DELUXE SIZZLING
Tempurareje, daikon, avocado og flødeost.
Toppet med laks, forårsløg og radise.
Serveres med citrussoja

1 stk. BLUE COMBO OCEAN
Surimi, daikon, agurk og syltet ingefær.
Toppet med Lakstartar, semi dried tomater,
jalapeños, daikon cress, Wasabi Tobiko og
spicy sesam

2 stk. KARMA STYLE MAKI MONO
Hosomaki med laks. Toppet med flødeost,
crunch, ørredrogn, crunchsirup og karse.

 

EKSTRA TILBEHØR (til deling mellem 2 personer)
Hjemmelavede wasabi, syltet gulerod,
to slags ingefær, svampepocheret kombutang samt
hjemmelavede soja.

 

(min 10 personer) Takeaway possible

 

 

 

Menu 3

Pris pr. person - 460,-

 

1. SERVERING (Til deling mellem 2 px.)

TANGSALAT
Salat af blandet tang, agurk, forårsløg og radise. Toppet med
sesam, sprød kataifi og jalapeñomarinade

TEMPURASALAT
Tempurarejer med chilicreme og forårsløg. Toppet med karse og spicy sesam (Fås også vegansk).

2. SERVERING (Til deling mellem 2 px.)

SPRØD LAKSESALAT
Tempurarejer toppet med flammegrillet laks,
japansk mayonnaise, ørredrogn, teriyakisirup, spicy sesam og
forårsløg

KAMMUSLING SASHIMI
Kammusling med jalapeñomarinade.
Toppet med vinaigrette af dehydreret tomat, syltet
wasabi og forårsløg samt toppet med wasabi tobiko,
jalapeños og østersurt.

4. SERVERING (til 1 person 4 stk)

1 stk. TUN TATAKI NIGIRI
Toppet med flødeost, chilimayonnaise, spicy sesam og forårsløg.

1 stk. GUNKAN MED LAKSETATAR
Lavet af agurk. Toppet med forårsløg

1 stk. FLAMMEGRILLET LAKS NIGIRI
Toppet med japansk mayonnaise, ørredrogn, teriyakisirup og purløg.

1 stk. SØD REJE
Toppet med trøffelcreme og karse.

6. SERVERING (til 1 person 10 stk)

2 stk. KARMA CRUNCH ROLL
Tempurareje og avocado. Rullet i masago og crunch. Toppet med chilimayonnaise, crunchsirup og karse.

2 stk. CRISPY SALMON
Laks, daikon og agurk. Rullet i spicy sesam.
Toppet med chilimayo, crunch og forårsløg.

2 stk. DELUXE SIZZLING
Tempurareje, daikon, avocado og flødeost.
Toppet med laks, forårsløg og radise.
Serveres med citrussoja.

2 stk. KARMA STYLE MAKI MONO
Hosomaki med laks. Toppet med flødeost,
crunch, ørredrogn, crunchsirup og karse.

1 stk. SPICY TUNA
Tun, flødeost, wasabi tobiko, forårsløg og
”yamagobo”. Rullet i purløg. Toppet med
chilimayo og sprøde lotusrodschips.

1 stk. FORREST BITE
Fermenteret og stegt jordskokke med
forårsløg. Rullet i purløg. Toppet med
svampetatar og sprøde lotusrodschips.
Serveres med gomacreme.

 

EKSTRA TILBEHØR (til deling mellem 2 personer)
Hjemmelavede wasabi, syltet gulerod,
to slags ingefær, svampepocheret kombutang samt
hjemmelavede soja, kryddermarinade, goma Creme

 

(min 10 personer) Takeaway possible

Menu 4

Pris. Pr. per. 590,-

 

1. SERVERING (Til deling mellem 2 px.)

AVOCADO AVOCADO
Avocadocreme, avocado, kammusling, crunch, wasabi tobiko, kombu, yuzu og shiso. Severes med rissenbei (fås også vegansk).

JOMFRUHUMMERRULLER
Serveres med jomfruhummercreme.

TEMPURASALAT
Tempurarejer med chilicreme og forårsløg. Toppet med karse og spicy sesam (fås også vegansk)

2. SERVERING (Til deling mellem 2 px.)

TUNTATAR
Tuntatar med daikon, wasabicreme og wasabi tobiko.
Toppet med purløg og crunch.

DUET AF LAKS OG TRØFFEL
Laks og trøffelcreme. Toppet med ørredrogn, forårsløg og citrussoja.

 

3. SERVERING (Til deling mellem 3 px.)

TEMPURAHUMMER
Flammegrillet hummer. Toppet med yuzumarinade, ørredrogn og shiso. Serveres med citrussoja.

4. SERVERING (Til 1 person 4 stk.)

1 stk. TUN TATAKI NIGIRI
Toppet med flødeost, chilimayonnaise, spicy sesam og forårsløg.

1 stk. GUNKAN MED LAKSETATAR,
Lavet af agurk. Toppet med forårsløg.

1 stk. FLAMMEGRILLET KAMMUSLING
Toppet med ørredrogn og forårsløg.

1 stk. AVOCADO

5. SERVERING (Til 1 person 12 stk.)

2 stk. KARMA CRUNCH ROLL
Tempurareje og avocado. Rullet i masago og crunch. Toppet med chilimayonnaise, crunchsirup og karse.

2 stk. CRISPY SALMON
Laks, daikon og agurk. Rullet i spicy sesam.
Toppet med chilimayo, crunch og forårsløg

2 stk. DELUXE SIZZLING
Tempurareje, daikon, avocado og flødeost.
Toppet med laks, forårsløg og radise.
Serveres med citrussoja.

2 stk. CLOUDY RAINBOW ROLL
Surimi og agurk. Flammegrillet med jomfruhummercreme og teriyakisirup. Toppet med dehydret tomat, forårsløg og sprød kataifi.

2 stk. SIZZLING SCALLOP
Kammusling, agurk og tomatcrunch.
Toppet med avocado, vinaigrette af
dehydreret tomat, syltet wasabi og forårsløg
samt wasabi tobiko.
Serveres med jalapeñomarinade.

1 stk. SPICY TUNA
Tun, flødeost, wasabi tobiko, forårsløg og
”yamagobo”. Rullet i purløg. Toppet med
chilimayo og sprøde lotusrodschips.

1 stk. FORREST BITE
Fermenteret og stegt jordskokke med
forårsløg. Rullet i purløg. Toppet med
svampetatar og sprøde lotusrodschips.
Serveres med gomacreme.

 

 

EKSTRA TILBEHØR (til deling mellem 2px)
Hjemmelavede wasabi, syltet gulerod,
to slags ingefær, svampepocheret kombutang samt
hjemmelavede soja, kryddermarinade, goma Creme

 

 

(min 10 personer)

Menu 5

Pris. Pr. per. 685,-

 

1. SERVERING (Til deling mellem 2 px.)

AVOCADO AVOCADO
Avocadocreme, avocado, kammusling, crunch, wasabi tobiko, kombu, yuzu og shiso. Severes med rissenbei (fås også vegansk).

TANGSALAT
Salat af blandet tang, agurk, forårsløg og radise. Toppet med
sesam, sprød kataifi og jalapeñomarinade

TEMPURASALAT
Tempurarejer med chilicreme og forårsløg. Toppet med karse og spicy sesam (fås også vegansk)

2. SERVERING (Til deling mellem 2 px.)

TUNTATAR
Tuntatar med daikon, wasabicreme og wasabi tobiko.
Toppet med purløg og crunch.

DUET AF LAKS OG TRØFFEL
Laks og trøffelcreme. Toppet med ørredrogn, forårsløg og citrussoja.

KAMMUSLING SASHIMI
Kammusling med jalapeñomarinade.
Toppet med vinaigrette af dehydreret tomat, syltet
wasabi og forårsløg samt toppet med wasabi tobiko,
jalapeños og østersurt

AVOCADOCARPACCIO MED JOMFRUHUMMER
Avocado med flammegrillet jomfruhummer, ørredrogn,
shizoblade og yuzumarinade.

EKSTRA TILBEHØR (til deling mellem 2px)
Hjemmelavede wasabi, syltet gulerod,
to slags ingefær, svampepocheret kombutang samt
hjemmelavede soja, kryddermarinade, goma Creme

3. SERVERING ((Til 1 person 4 stk.)

1 stk. TUN TATAKI NIGIRI
Toppet med flødeost, chilimayonnaise, spicy sesam og forårsløg.

1 stk. GUNKAN MED LAKSETATAR,
Lavet af agurk. Toppet med forårsløg.

1 stk. FLAMMEGRILLET LAKS
Toppet med japansk mayonnaise, ørredrogn,
teriyakisirup og purløg

1 stk. JOMFRUHUMMER

4. SERVERING (Til 1 person 13 stk.)

4 stk. KARMA CRUNCH ROLL
Tempurareje og avocado. Rullet i masago og crunch. Toppet med chilimayonnaise, crunchsirup og karse.

2 stk. KARMA STYLE MAKI MONO
Hosomaki med laks. Toppet med flødeost,
crunch, ørredrogn, crunchsirup og karse.

2 stk. LAKS & WASABI
Laks med wasabicreme og stegt kartoffel.
Toppet med flammegrillet laks, ørredrogn,
teriyakisirup, wasabi tobiko, purløg og
østersurt.

2 stk. SIZZLING TUNA
Tempurareje og tangsalat. Toppet med tun,
sesam, sesamcreme, ørredrogn, purløg og
friteret hvidløg.
Serveres med kryddermarinade.

2 stk. SIZZLING SCALLOP
Kammusling, agurk og tomatcrunch.
Toppet med avocado, vinaigrette af
dehydreret tomat, syltet wasabi og forårsløg
samt wasabi tobiko.
Serveres med jalapeñomarinade.

1 stk. CLOUDY RAINBOW ROLL
Surimi og agurk. Flammegrillet med jomfruhummercreme og teriyakisirup. Toppet med dehydret tomat, forårsløg og sprød kataifi.

 

EKSTRA TILBEHØR (til deling mellem 2px)
Hjemmelavede wasabi, syltet gulerod,
to slags ingefær, svampepocheret kombutang samt
hjemmelavede soja, kryddermarinade, goma Creme

 

(min 10 personer) Takeaway possible

Tilkøb

 

 

 

 

Kaviar Karma Selection (til deling ml 3 personer) 235,-

Japansk Bøf Set Menu (til deling ml 4 personer) 270,-

Cocktail som velkomst drink   1 glas 75,-

Sake Tasting (2 glas)  75,-

Nigori Silky Mild
En delikat, sød og silkeblød ufiltreret sake. Den perfekte sake til den der aldrig før har haft med sake at gøre såvel som dem, der kender til sakens bløde natur.

Dessert

Fuji chunks, Hvid Canele med valgfri kaffe eller te 40,-

 

 Tilkøb af flasker (min 2 stk.)

2018, Peter Weinbach, Mosel, Riesling 
En frisk Riesling med en elegant bouquet af hyldeblomst,
lime og skifer. Den har en fin koncentration, diskret
sødme og en knivskarp syre, der giver en fantastisk
harmoni.

 350,-

2017, Meursault, Côte de Beaune, Chartron et 
Trebuchet, Chardonnay
Duftnoter af appelsin og jasmin. En rig og generøs smag
med aromatisk præcision. Noter af fersken, tropiske
frugter, honning og nødder. En sprød og lang eftersmag.

740,-

Domaine De Colmer, Crémant d’Alsace,
Blanc de Blancs 
En dejlig, tør og frisk crémant med en strågul farve,
fine, elegante bobler og frugtagtige aromaer.

450,-

2018, Domaine L’Orangerie De Montrabech,Vin
de Pays d’Oc, Grenache Gris 
Delikate aromaer af eksotiske frugter og
appelsinblomster. Frisk og elegant med en forfriskende
afslutning.

300,-

2018, 770 Miles, Zinfandel, California
En saftig Zinfandel med en dejlig bouquet af røde
bær og nyristet kaffe, som giver en god balance og
lækkersødmefuld eftersmag.

300,-

 

Nigori Silky Mild 
En delikat, sød og silkeblød ufiltreret sake. Den
perfekte sake til den der aldrig før har haft med
sake at gøre såvel som dem, der kender til
sakens bløde natur.

250,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drikke menu 1.

pris pr person 180,-

1 glas valgfrit Cocktail

1 glas Hvidvin
2018, Peter Weinbach, Mosel, Riesling
En frisk Riesling med en elegant bouquet af hyldeblomst,
lime og skifer. Den har en fin koncentration, diskret
sødme og en knivskarp syre, der giver en fantastisk
harmoni.

 

 

 

 

 

 

Drikke menu 2.

pris pr person 240,-

1 glas valgfrit Cocktail

2 glas Hvidvin
2018, Domaine de Sérame, Vin de Pays d’Oc,
Chardonnay
En lys, gylden farve, intens bouquet af pære, abrikos og vanilje. Smagen er fyldig, let cremet med ananas, fersken og abrikosnuancer, der afsluttes med lidt vanilje

 

 

 

 

 

 

Drikke menu 3

Pris pr person 270,-

1 glas valgfrit Cocktail
2 glas Hvidvin
2018, Domaine de Sérame, Vin de Pays d’Oc,
Chardonnay
En lys, gylden farve, intens bouquet af pære, abrikos og vanilje. Smagen er fyldig, let cremet med ananas, fersken og abrikosnuancer, der afsluttes med lidt vanilje

1 glas Sake
Nigori Silky
En delikat, sød og silkeblød ufiltreret sake. Den
perfekte sake til den der aldrig før har haft med
sake at gøre såvel som dem, der kender til
sakens bløde natur.

 

 

 

 

Vin menu 1. ( 2 glas ) 200,- Den ordinære

Asti Spumante / mousserende
NV, Signore Giuseppe, Italien, Asti Spumante:
Mousserende vin med en dejlig sød smag og frugtagtig bouquet af æbler, ferskner, appelsiner og
honning.

Vin de Pays d’Oc / hvidvin
2018, Domaine de Sérame, Vin de Pays d’Oc, Chardonnay:
En lys, gylden farve, intens bouquet af pære, abrikos
og vanilje. Smagen er fyldig, let cremet med ananas, fersken og abrikosnuancer, der afsluttes med lidt vanilje.

Eller

770 Miles / rødvin
2018, 770 Miles, Zinfandel, California:
En saftig Zinfandel med en dejlig bouquet af røde bær og nyristet kaffe, som giver en god balance og lækker sødmefuld eftersmag.
–  vand m/u brus ad libitum –

 

 

 

 

 

Vin menu 2. ( 3 glas ) 300,- Den ekstra ordinære

(Ad libitum under maden: i alt 365,-)

Prosecco / mousserende
NV, Signore Giuseppe, Italien, Prosecco
Spumante:
Mousserende vin med en flot strågul farve, bløde, frugtagtige aromaer og fine elegante bobler. Ekstra
tør.

Riesling / hvidvin
2018, Sushi Wine, Klipfel, Riesling, Pinot Gris, Gewurztraminer og Muscat:
Frisk, frugtig riesling. Perfekt ledsager til vores sushi.

770 Miles / rødvin
2018, 770 Miles, Zinfandel, California:
En saftig Zinfandel med en dejlig bouquet af røde bær og nyristet kaffe, som giver en god balance og lækkersødmefuld eftersmag.

–  vand m/u brus ad libitum –

 

 

 

 

Vin menu 3. ( 4 glas ) 400,- Den særligt udvalgte (3 glas vin og 1 glas sake.)

(Ad libitum under maden: i alt 465,-. inkl. 1 glas sake)

Domaine De Colmer / mousserende.
 NV, Domaine De Colmer, Crémant d’Alsace, Blanc de Blancs:
En dejlig, tør og frisk crémant med en strågul farve, fine, elegante bobler og frugtagtige aromaer.

Chablis /hvidvin
2018, Chablis, Chartron et Trebuchet, Chardonnay:
En frisk og elegant Chablis med en aromatisk profil af appelsin, grønne æbler og citron, som gør smagen sprød og frisk.

Savigny-les-Beaune / rødvin
2016, Savigny-les-Beaune, Moillard-Grivot,
Pinot Noir:
En saftig og kompleks Pinot Noir med en intens rubinrød farve. Duften byder på aromaer af kirsebær og hindbær, og vinen slutter med en delikat og elegant karakter.

Nigory Silk / sake. ( 1 glas )
Nigori Silky Mild:
En delikat, sød og silkeblød ufiltreret sake. Den perfekte sake til den der aldrig før har haft med sake at gøre såvel som dem, der kender til sakens bløde natur.

–  vand m/u brus ad libitum –

 

Cocktails Ad Libitum // VIN AD LIBITUM

INFO OM COCKTAILS AD LIBITUM:

Cocktails Ad Libitum  koster 420,- pr. person (op til 2,5 timer).

Fadeøl/Læskedrikke koster 200,- pr. person (op til 2,5 timer).

Karma Vand med eller brus 25,- pr. person (op til 3 timer).

Te/kaffe 50,-  (op til 3 timer).

 

INFO OM VIN AD LIBITUM:

Vin ad libitum (gælder også øl) – under middagen gælder op til 2,5 time.

Ønskes der vin ad libitum over 2,5 time koster det 68 kr. ekstra pr. påbegyndt time pr. person.

Vær opmærksom på dette

  • Gælder for selskaber på 10 personer eller derover. I bedes venligst bestille menuen på forhånd og senest 2 dage forinden ankomst.
  • Vi tilbyder i alt 4 selskabsmenuer i alle prisklasser, som vi ved, passer rigtig godt til både store og små selskaber. Fælles for menuerne er, at de garanterer en super hyggelig og afslappet stemning omkring bordet. N.B.! Den samme menu skal vælges af hele bordet.
  • Er der gener/allergier, som vi bør tage hensyn til, bedes det noteres i kommentarfeltet under din bestilling. Det er som udgangspunkt ikke muligt at ændre menuerne, men køkkenet kan dog tage hensyn til visse fravalg af fisk/skaldyr samt tilbyde en vegansk menu sammensætning.
  • Gælder pt. ikke i Karma Sushi Aalborg fredag og lørdag mellem 18 og 20.

 

AFBESTILLINGS POLITIK:

Når du booker et selskab med forudbestilt menu, skal du senest afbestille 3 døgn forud for planlagt ankomst. Hvis afbestillingen ikke sker senest 3 døgn forud for planlagt ankomst, vil selskabet blive opkrævet halvdelen af det beløb som der er blevet forudbestilt for.

 

 

 

 

Selskaber

Er I et større selskab på 10 personer eller derover?

Lad Karma Sushi stå for maden og omgivelserne i en af vores 6 restauranter.
Vi kan også holde selskaber uden for vores normale åbningstider i vores lokaler, hvis I f.eks. skal holde

Fest
Julefrokost
Fødselsdag

Reception
Polterabend
Konference
eller andet …

Vi tilbyder i alt 5 menusammensætninger samt 3 forskellige vinmenuer.
Se vores menuer ved at trykke på knappen nedenfor eller kigge længere oppe på siden.

 

(Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du skrive dem i kommentarfeltet. )

 

Selskabsmenuer

Kontakt os angående dit selskab





    Dato

    Tidspunkt

    Sted

    Vælg Menu



    OBS: Selskabsmenuerne kan ikke kombineres med rabataftaler eller andre tilbud/ kampagner.