fbpx

Menu 1

Pris pr. person - 225,-

(Tilkøb Japansk Bøf til deling ml. 4 pers. for +48,- pr. person. )

1. SERVERING (Til deling mellem 2 px.)
AVOCADO AVOCADO
Avocadocreme, avocado, kammusling, crunch, wasabi tobiko, kombu, yuzu og shiso. Severes med rissenbei.

2. SERVERING
EDAMAMEBØNNER MED SRIRACHASMØR
Toppet med spicy sesam og purløg. Serveres med citron og lime.

TEMPURASALAT
Tempurarejer med chilicreme og forårsløg. Toppet med karse og spicy sesam.

3. SERVERING
1 stk. TUN TATAKI NIGIRI
Toppet med flødeost, chilimayonnaise, spicy sesam og forårsløg.

1 stk. LAKS NIGIRI

1 stk. AVOCADO NIGIRI

4. SERVERING
2 stk. KARMA CRUNCH ROLL
Tempurareje og avocado. Rullet i masago og crunch. Toppet med chilimayonnaise, crunchsirup og karse.

1 stk. SPICY TUNA ROLL
Tun, flødeost, wasabi tobiko, forårsløg og ”yama- gobo”. Rullet i purløg. Toppet med chilimayonnaise og sprød lotusrod.

1 stk. CLOUDY RAINBOW ROLL
Surimi og agurk. Flammegrillet med jomfruhummercreme og teriyakisirup. Top-pet med dehydret tomat, forårsløg og sprød kataifi.

1 stk. AVOCADO CRUNCH
Avocado, daikon og crunch. Toppet med avocado, crunchsirup og sprød kataifi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu 2

Pris pr. person - 365,-

(Tilkøb Japansk Bøf til deling ml. 4 pers. for +48,- pr. person. )

1. SERVERING (Til deling mellem 2 px.)
JOMFRUHUMMERRULLER
Serveres med hummercreme

AVOCADO AVOCADO
Avocadocreme, avocado, kammusling, crunch, wasabi tobiko, kombu, yuzu og shiso. Severes med rissenbei.

TEMPURASALAT
Tempurarejer med chilicreme og forårsløg. Toppet med karse og spicy sesam.

2. SERVERING (Til deling mellem 2 px.) 
DUET AF LAKS OG TRØFFEL
Laks og trøffelcreme. Toppet med ørredrogn, forårsløg og citrussoja.

KÆMPEREJER
Soja- og smørgratinerede. Toppet med wasabicreme, wasabi tobiko, purløg og spicy sesam.

3. SERVERING
1 stk. TUN TATAKI NIGIRI
Toppet med flødeost, chilimayonnaise, spicy sesam og forårsløg.

1 stk. FLAMMEGRILLET LAKS NIGIRI
Toppet med japansk mayonnaise, ørredrogn, teriyakisirup og purløg.1 stk.

SØD REJE
Toppet med trøffelcreme og karse

4. SERVERING
2 stk. KARMA CRUNCH ROLL
Tempurareje og avocado. Rullet i masago og crunch. Toppet med chilimayonnaise, crunchsirup og karse.

2 stk. SIZZLING SCALLOP ROLL
Kammusling, agurk og tomatcrunch. Toppet med avocado, råvinaigrette, wasabi tobiko og bonitoflager. Serveres med jalapeñomarinade.

2 stk. SIZZLING TUNA ROLL
Tempurareje og okra. Toppet med tun, sesam, sesammayonnaise, ørredrogn, purløg og friteret hvidløg. Serveres med kryddermarinade.

2 stk. CLOUDY RAINBOW ROLL
Surimi og agurk. Flammegrillet med jomfruhummercreme og teriyakisirup. Toppet med dehydret tomat, forårsløg og sprød kataifi.

 

 

 

 

 

 

Menu 3

Pris pr. person - 545,-

(Tilkøb Japansk Bøf til deling ml. 4 pers. for +48,- pr. person. )

1. SERVERING (Til deling mellem 2 px.)
JOMFRUHUMMERRULLER
Serveres med hummercreme

AVOCADO AVOCADO
Avocadocreme, avocado, kammusling, crunch, wasabi tobiko, kombu, yuzu og shiso. Severes med rissenbei.

2. SERVERING (Til deling mellem 2 px.)
DUET AF LAKS OG TRØFFEL
Laks og trøffelcreme. Toppet med ørredrogn, forårsløg og citrussoja.

TUNTATAR
Tuntatar med daikon, wasabicreme og wasabi tobiko. Toppet med purløg og crunch.

3. SERVERING (Til deling mellem 2 px.)
TEMPURASALAT
Tempurarejer med chilicreme og forårsløg. Toppet med karse og spicy sesam.

4. SERVERING
KÆMPEREJE
Soja- og smørgratineret. Toppet med wasabicreme, wasabi tobiko, purløg og spicy sesam.

5. SERVERING
1 stk. FLAMMEGRILLET LAKS NIGIRI
Toppet med japansk mayonnaise, ørredrogn, teriyakisirup og purløg.

1 stk. TUN TATAKI NIGIRI
Toppet med flødeost, chilimayonnaise, spicy sesam og forårsløg.

1 stk. JOMFRUHUMMER NIGIRI

1 stk. SØD REJE
Toppet med trøffelcreme og karse.

1 stk. KAMMUSLING NIGIRI
Toppet med ørredrogn og forårsløg.

1 stk. GUNKAN MED LAKSETATAR,
Lavet af agurk. Toppet med forårsløg.

6. SERVERING
1 stk. KARMA CRUNCH ROLL
Tempurareje og avocado. Rullet i masago og crunch. Toppet med chilimayonnaise, crunchsirup og karse.

1 stk. DELUXE SIZZLING ROLL
Tempurareje, daikon, avocado og ødeost. Toppet med laks, forårsløg og radise. Serveres med citrussoja.

1 stk. SIZZLING TUNA ROLL
Tempurareje og okra. Toppet med tun, sesam, sesammayonnaise, ørredrogn, purløg og friteret hvidløg. Serveres med kryddermarinade.

1 stk. CLOUDY RAINBOW ROLL
Surimi og agurk. Flammegrillet med jomfruhummercreme og teriyakisirup. Toppet med dehydret tomat, forårsløg og sprød kataifi.

Menu 4

Pris. Pr. per. 695,-

(Tilkøb Japansk Bøf til deling ml. 4 pers. for +48,- pr. person. )

1. SERVERING (Til deling mellem 2 px.)

JOMFRUHUMMERRULLER Serveres medhummercreme

AVOCADO AVOCADO
Avocadocreme, avocado, kammusling, crunch, wasabi tobiko, kombu, yuzu og shiso. Severes med rissenbei.

TEMPURASALAT
Tempurarejer med chilicreme og forårsløg. Toppet med karse og spicy sesam.

2. SERVERING (Til deling mellem 2 px.)

DUET AF LAKS OG TRØFFEL
Laks og trøffelcreme. Toppet med ørredrogn, forårsløg og citrussoja.

KAMMUSLING
Kammusling med jalapeñomarinade. Toppet med råvinaigrette af dehydreret tomat, syltet wasabi, østersurt, forårsløg, tomatcrunch og wasabi tobiko.

3. SERVERING

1/2 SIZZLING HUMMER Flammegrillet hummer. Toppet med yuzumarinade, ørredrogn og shiso. Serveres med citrussoja.

Kaviar, Karma Selection 15g. Serveres med rissenbei, avocadocreme, forårsløg og østersurt.

4. SERVERING

KÆMPEREJE
Soja- og smørgratineret. Toppet med wasabicreme, wasabi tobiko, purløg og spicy sesam.

 

 

 

Menu 4

fortsat

5. SERVERING
1 stk. FLAMMEGRILLET LAKS NIGIRI
Toppet med japansk mayonnaise, ørredrogn, teriyakisirup og purløg.

1 stk. TUN TATAKI NIGIRI Toppet med flødeost, chilimayonnaise, spicy sesam og forårsløg.

1 stk. JOMFRUHUMMER NIGIRI

1 stk. SØD REJE
Toppet med trøffelcreme og karse.

1 stk. GUNKAN MED LAKSETATAR,
Lavet af agurk. Toppet med forårsløg.

1 stk. KAMMUSLING NIGIRI
Toppet med ørredrogn og forårsløg.

6. SERVERING
1 stk. KARMA CRUNCH ROLL
Tempurareje og avocado. Rullet i masago og crunch. Toppet med chilimayonnaise, crunchsirup og karse.

1 stk. DELUXE SIZZLING ROLL
Tempurareje, daikon, avocado og flødeost. Toppet med laks, forårsløg og radise. Serveres med citrussoja.

1 stk. SIZZLING TUNA ROLL
Tempurareje og okra. Toppet med tun, sesam, sesam mayonnaise, ørredrogn, purløg og friteret hvidløg. Serveres med kryddermarinade.

1 stk. CLOUDY RAINBOW ROLL
Surimi og agurk. Flammegrillet med jomfruhummercreme og teriyakisirup. Toppet med dehydret tomat, forårsløg og sprød kataifi.

7. SERVERING (Til deling mellem 2 px.)

MACARONS
Med mango- og passionscreme

CRISPY CHEWY FUJI CHUNKS
Med karamel, crunch, chokolade og dehydreret kokos.

 

Tilkøb

 

 

 

 

KAVIAR SKE med Baerii kaviar +45,-

Cocktail som velkomst drink eller efter maden +78,-

Sake Tasting Menu (3 glas)  +90,-

1. Kikusui Junmai-Ginjo. Karakteriseret ved elegante blomsteraromaer og er meget let i ganen.

2. Shirakawago Sasanigori
Ufiltreret, mælkehvid sake. Kompleks, let smag og aroma med en afstemt sødme. Kan også nydes varm.

3. Nigori Silky Mild
En delikat, sød og silkeblød ufiltreret sake. Den perfekte sake til den der aldrig før har haft med sake at gøre såvel som dem, der kender til sakens bløde natur.

Kaffe og dessert (Petit fours) +98,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Vin menu 1. ( 2 glas ) 200,- Den ordinære

Asti Spumante / mousserende
NV, Signore Giuseppe, Italien, Asti Spumante:
Mousserende vin med en dejlig sød smag og frugtagtig bouquet af æbler, ferskner, appelsiner og
honning.

Vin de Pays d’Oc / hvidvin
2018, Domaine de Sérame, Vin de Pays d’Oc, Chardonnay:
En lys, gylden farve, intens bouquet af pære, abrikos
og vanilje. Smagen er fyldig, let cremet med ananas, fersken og abrikosnuancer, der afsluttes med lidt vanilje.

Eller

770 Miles / rødvin
2018, 770 Miles, Zinfandel, California:
En saftig Zinfandel med en dejlig bouquet af røde bær og nyristet kaffe, som giver en god balance og lækker sødmefuld eftersmag.
–  vand m/u brus ad libitum –

 

 

 

 

 

Vin menu 2. ( 3 glas ) 300,- Den ekstra ordinære

(Ad libitum under maden: i alt 365,-)

Prosecco / mousserende
NV, Signore Giuseppe, Italien, Prosecco
Spumante:
Mousserende vin med en flot strågul farve, bløde, frugtagtige aromaer og fine elegante bobler. Ekstra
tør.

Riesling / hvidvin
2018, Sushi Wine, Klipfel, Riesling, Pinot Gris, Gewurztraminer og Muscat:
Frisk, frugtig riesling. Perfekt ledsager til vores sushi.

770 Miles / rødvin
2018, 770 Miles, Zinfandel, California:
En saftig Zinfandel med en dejlig bouquet af røde bær og nyristet kaffe, som giver en god balance og lækkersødmefuld eftersmag.

–  vand m/u brus ad libitum –

 

 

 

 

Vin menu 3. ( 4 glas ) 400,- Den særligt udvalgte (3 glas vin og 1 glas sake.)

(Ad libitum under maden: i alt 465,-. inkl. 1 glas sake)

Domaine De Colmer / mousserende.
 NV, Domaine De Colmer, Crémant d’Alsace, Blanc de Blancs:
En dejlig, tør og frisk crémant med en strågul farve, fine, elegante bobler og frugtagtige aromaer.

Chablis /hvidvin
2018, Chablis, Chartron et Trebuchet, Chardonnay:
En frisk og elegant Chablis med en aromatisk profil af appelsin, grønne æbler og citron, som gør smagen sprød og frisk.

Savigny-les-Beaune / rødvin
2016, Savigny-les-Beaune, Moillard-Grivot,
Pinot Noir:
En saftig og kompleks Pinot Noir med en intens rubinrød farve. Duften byder på aromaer af kirsebær og hindbær, og vinen slutter med en delikat og elegant karakter.

Nigory Silk / sake. ( 1 glas )
Nigori Silky Mild:
En delikat, sød og silkeblød ufiltreret sake. Den perfekte sake til den der aldrig før har haft med sake at gøre såvel som dem, der kender til sakens bløde natur.

–  vand m/u brus ad libitum –

 

Cocktails Ad Libitum // VIN AD LIBITUM

INFO OM COCKTAILS AD LIBITUM:

Cocktails Ad Libitum (gælder også øl) koster 550,- pr. person (op til 3,5 time). Herefter koster cocktails ad libitum 98 kr. pr. påbegyndt time pr. person.

Købes der cocktails ad libitum sammen med vinmenu 2 eller 3, koster cocktails ad libitum 250 kr. pr. person.

Købes der cocktails ad libitum sammen med vinmenu 1, koster cocktails ad libitum 400 kr. pr. person.

*Købes både vin ad libitum og cocktails ad libitum gælder det i op til 4,5 time.

 

INFO OM VIN AD LIBITUM:

Vin ad libitum (gælder også øl) – under middagen gælder op til 2,5 time.

Ønskes der vin ad libitum over 2,5 time koster det 68 kr. ekstra pr. påbegyndt time pr. person.

Vær opmærksom på dette

  • Gælder for selskaber på 10 personer eller derover. I bedes venligst bestille menuen på forhånd og senest 2 dage forinden ankomst.
  • Vi tilbyder i alt 4 selskabsmenuer i alle prisklasser, som vi ved, passer rigtig godt til både store og små selskaber. Fælles for menuerne er, at de garanterer en super hyggelig og afslappet stemning omkring bordet. N.B.! Den samme menu skal vælges af hele bordet.
  • Er der gener/allergier, som vi bør tage hensyn til, bedes det noteres i kommentarfeltet under din bestilling. Det er som udgangspunkt ikke muligt at ændre menuerne, men køkkenet kan dog tage hensyn til visse fravalg af fisk/skaldyr samt tilbyde en vegansk menu sammensætning.

 

 

 

 

Selskaber

Er I et større selskab på 10 personer eller derover?

Lad Karma Sushi stå for maden og omgivelserne i en af vores 6 restauranter.
Vi kan også holde selskaber uden for vores normale åbningstider i vores lokaler, hvis I f.eks. skal holde

Fest
Julefrokost
Fødselsdag

Reception
Polterabend
Konference
eller andet …

Vi tilbyder i alt 4 menusammensætninger samt 3 forskellige vinmenuer.
Se vores menuer ved at trykke på knappen nedenfor eller kigge længere oppe på siden.

 

(Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du skrive dem i kommentarfeltet. )

 

Selskabsmenuer

Kontakt os angående dit selskab





Dato

Tidspunkt

Sted

Vælg Menu



OBS: Selskabsmenuerne kan ikke kombineres med rabataftaler eller andre tilbud/ kampagner.