OMAKASE NIGHT

Karma Sushi introducerer Omakase Night! En aften med japansk mad i særklasse, drikkevarer ad libitum og god stemning. - kommer d. 26/5

Omakase er en japansk frase, der henviser til, at gæsten lader det være op til kokken, hvad menuen skal bestå af. I tråd med dette serverer vi en fast gourmet menu bestående af 3 spændende starters, 12 stykker blandet fusions sushi samt lidt til den søde tand. Menuen skifter hver måned for at udnytte sæsonens råvarer bedst muligt samt efterkomme chefkokkens humør.

Det man fylder i glasset er en vigtig del af måltidet, og derfor har vi valgt at toppe aftenen med fri bar i særligt udvalgte vine, øl og cocktails, som du selv henter oppe i baren.

Formålet med det nye koncept er at give vores gæster en helaftensoplevelse, hvor mad og drikke går op i en højere enhed.

Læs mere

Karma Sushi Trianglen

byder dig velkommen

Karma Sushi i Trianglen, er den 6. restaurant der er åbnet i Danmark. Karma Sushi / Trianglen slog dørene op i efteråret 2018 og er Karma Sushi flagskib restauranten.

Se vores nuværende kampagner for Trianglen og resten af landet, ved at trykke på knappen herunder.

KAMPAGNER

Kalder alle børnefamilier

Der er gode nyheder! Nu kan du nemlig tage børnene med ud at spise gratis mandag og tirsdag på Karma sushi Trianglen, og derved give hverdagen lidt magi. Junior bestemmer selv om han/hun vil sætte tænderne i børnemenu 1 eller 2, som der begge hører Kinderæg samt japansk sodavand med til. Vi glæder os til at byde hele familien velkommen!

*Det gælder at der gives 1 gratis børnemenu 1 eller 2 pr. barn (max 2) op til 12 år i følge med en betalende voksen. Tilbuddet gælder ikke for takeaway og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Book bord

København, Trianglen

Trianglen 4
2100 København Ø

Send os en mail
Tlf.: 44 45 45 45

Åbningstider

Mandag: 16.00 - 20.30
Tirsdag: 16.00 - 20.30
Onsdag: 16.00 - 20.30
Torsdag: 16.00 - 20.30
Fredag: 16.00 - 21.00
Lørdag: 16.00 - 21.00
Søndag: 16.00 - 20.30

OBS: Ovenstående relaterer sig til køkkenets åbningstider. Restaurantens åbningstider hedder: søndag-torsdag fra kl. 16:00-22:00 samt fredag-lørdag fra kl. 16:00-23:00.

Book et bord...

hos Karma Sushi Trianglen

Klik på knappen på banneret i toppen af siden, for at booke dit bord på Trianglen.

Karma Sushi Østerbro

Karmaen flyder om dig, når du besøger os og spiser sushi på Østerbro. Hvis du ikke er i karma humør når du kommer ind ad dørene hos os på Trianglen, så bliver du det hurtigt. Vi er nemlig altid i godt karma humør, når vi kræser om din kommende sushi på Østerbro. Missionen og filosofien hos Karma Sushi Østerbro er nemlig helt simpel, vi vil gøre dig en oplevelse rigere, hver gang, at du besøger vores restauranter.

Maden du kan opleve hos Karma Sushi på Østerbro er fra det rige japanske køkken, men vi har nytænkt måden vi serverer sushi på, både når det kommer til smage og udtryk.

Innovativ menu

Vi holder meget af det japanske køkken, men fra start af har vi haft lyst til at udfordre rammerne og tilføje nye smagsoplevelser. I hver en lille bid sushi på Østerbro, får du en ny oplevelse af den klassiske spise. Når vi kommer på nye idéer til vores menukort, tænker vi ud af boksen ved at indtænke nordiske råvarer, på den måde skaber vi unikke kombinationer og du får mulighed for at tage på opdagelse i at hav af innovative kreationer. Du finder eksempelvis hummer og jomfruhummer, kaviar og grønt fra Norden. Men vi besøger også glædeligt andre verdenskøkkener i vores menuer. Vi er glade for Mexico og det kan du smage i vores snack: Tuna Taco, hvor vi serverer en klassisk tuntatar på sprøde majs tortillas med friske jalepeños og ørredrogn – et miks af forskellige køkkener og dét er netop essensen af Karma Sushi på Østerbro og hver eneste af vores andre restauranter.

Ud over de gode og nye smagskombinationer, gør vi også en dyd ud af at servere sushi på Østerbro, som også er en fryd for øjet. Det kan virke banalt, men vi ved jo, ligesom du, at man også spiser med øjnene.

Tag den gode karma med hjem

Når du besøger os til sushi på Østerbro eller på en af vores andre lokationer, så sørger vi for den gode karma. Er humøret ikke til en dejlig aften og middag ude, og er det kun hjemmehyggen og stuen, der kalder? Så skal vi nok sørge for at du kan tage et stykke karma med hjem som take away. Alt den gode sushi på Østerbro kan nemlig bringes med hjem, vi står for den gode karma og og smagfulde sushi, så du kun skal stå for hyggen.

Find Karma Sushi på Østerbro

På Østerbro i København finder du os på midt i knudepunktet på Trianglen, kun få meter fra metroen og en kort gåtur fra Parken og Fælledparken. Et oplagt spot, hvis du vil nyde dit måltid i restauranten eller som take away. Er du ikke i nærheden af os på Østerbro, kan du finde os flere steder i København, både i Nyhavn og Valby. I Jylland har vi også flere restauranter, du finder os i Herning, Viborg, Frederikshavn, Aalborg og to i Århus.

Du kan også finde os på sociale medier, her frister vi dig med sushi og andre lækkerier – følg os her.