ONSDAGSMENU UGE 48

28 stk. kr. 368,-

2 x Laks

2 x Sød reje

Toppet med trøffelcreme og karse.
2 x Tuntatar

Rørt med japansk mayonnaise.

2 x Hosomaki

Med avocado. Toppet med syltet wasabi og spicy sesam.

4 x Cloudy Rainbow Roll

Surimi og agurk. Flammegrillet med jomfruhummercreme og teriyakisirup. Toppet med dehydreret tomat, forårsløg og sprød kataifi.

4 x Spicy Tuna Roll

Tun, flødeost, wasabi tobiko, forårsløg og ”yamagobo”. Rullet i purløg, toppet med chilicreme og sprøde lotusrodschips.

4 x Crispy Salmon Roll

Laks, daikon og agurk. Rullet i spicy sesam. Toppet med chilicreme, crunch og forårsløg.

8 x Tempura Roll

Tempurareje og avocado. Rullet i to slags sesam.

 

UGENS TILLÆGSRULLE:
(8 stk. + 125 kr.)

Karma Crunch

Tempurareje og avocado. Rullet i masago og crunch. Toppet med chilicreme, crunchsirup og karse.

BEMÆRK:

Menuen skal bestilles senest tirsdag d. 30/11.

Menuen kan kun benyttes onsdag d. 01/12.

 

  • Onsdagsmenuen og ugens tillægsrulle skifter hver uge.
  • Menuen kan kun fås i forbindelse med afhentning og kan bestilles ved at benytte nedenstående bestillingsknap eller ringe direkte til restauranten
  • Onsdagsmenuen skal afhentes inden kl. 18.00.
  • Da vi har mange bestillinger hver onsdag, skal Onsdagsmenuen bestilles senest tirsdagen kl. 21:00 før.
  • Ved bestilling på dagen, pålægges et gebyr på 50 kr.
  • Ugens tillægsrulle kan kun bestilles ved bestilling af Onsdagsmenuen.
  • Der kan ikke foretages ændringer i menuerne.
  • Menuen Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter, eller gratis fødselsdagskage.

 

 

Bestill

GOD KARMA SPECIAL

34 stk. // 505,-

– Karma Style maki mono (4 stk.)
– Cloudy Rainbow (8 stk.)
– Karma Crunch (8 stk.)
– Spicy Tun (4 stk.)
– Forrest Bite (4 stk.)
– Flammegrillet Laks (2 stk.)
– Yellowfin Tun (2 stk.)
– Sød reje nigiri (2 stk.)

*Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter, gratis fødselsdagskage eller onsdagsmenu. Bestillinger skal foretages ved at ringe direkte til restauranten eller ved at bruge nedenstående bestillingsknap
** Fås hver dag fra kl. 16.00-18.00

Bestil

KARMA SUSHI VALBY

Vi har udvidet endnu en gang med en ny Karma Sushi, og denne gang bliver det Valby som får fornøjelsen.

Vi glæder os rigtig meget, til at byde jer velkommen til restauranten i Valby, som er en lille og intim Karma Sushi. Menuen er den samme som du finder i alle andre Karma Sushi restauranter.

 

Velbekomme!

れ う ぞ め し あ あ が れ

 

God sushi – god karma!

Nogle gange skal man lede længe efter begge dele, men ikke når du besøger os og spiser sushi i Valby – og selvfølgelige omringer den gode karma dig, når du er her.

Du kan smage at alt på menuen er lavet med god karma, og det giver dig god karma i hver en bid

Lad os dykke ned i menukortet

Vores populære (Karma) sushi i Valby er blevet populær af en grund, vi tror det er fordi vores mad er frisk, vellavet og velsmagende. Vi tilbereder vores mad fra menukortet med kærlighed til det japanske køkken og den japanske spise, som var det vores egen.

We enjoy experimenting with flavors and different combinations that make Karma Sushi in Valby innovative and innovative. Therefore, some of our combinations and tastes may surprise you and some you will love and come again for. We love the surprise, and there are plenty of them on our menu. When you leave Karma Sushi in Valby, you will surely have one on the experience at the same time as you have eaten your fill at our restaurant with sushi in Valby.

Et hav af smagskombinationer

Vores veldrejet menukort, kan indeholde smagskombinationer som vil være elsket af nogen og andre vil undres. I snacks udvalget kan du blandt andet nyde Tun Tacos, hvor vi serverer en tuntatar med et pift af Mexico nemlig på sprøde majs tortillas, friske jalapeños og ørredrogn. Det er også muligt at nyde en avocadocarpaccio med jomfruhummer, ørredrogn, shizoblade og yuzumarinade, eller måske lidt sashimi med laks og et pift af Frankrig i form af trøffelcreme.

Hvis det er svært at vælge selv når du dykker ned i vores sushi i Valby, har vi gjort det lettere for dig. Vi har nemlig også et hav af set-menuer, hvor vi har samlet snacks, forretter, nigiri, ruller og hvad vi ellers finder på at sætte sammen. Vores menuer kan typisk nydes af flere personer, nogle er perfekte til to og andre kan nydes af flere.

Filosofien hos Karma Sushi i Valby

Filosofien hos os er og har altid været at skabe et alternativ til det usunde og samtidig give vores gæster og besøgende en oplevelse, lidt ud over det sædvanlige. Vi giver naturligvis også masser af god karma med på vejen, hver gang du besøger os til sushi i Valby. Gennem gode råvarer og innovative kombinationer kan man hver dag nyde god og lækker sushi i Valby eller hvor du vælger at besøge os. Du kan finde Karma Sushi i Valby, Trianglen og Nyhavn i København, Frederiksgade og Vestergade i Århus og Herning, Viborg og Aalborg.

Du kan også finde os på sociale medier. Hvis du følger os her, kommer vi med sikkerhed til at friste dig med vores unikke kombinationer og flotte kreationer. Du finder os både på Facebook og Instagram – følg os her.