fbpx

KARMA SUSHI VALBY

Vi udvider endnu en gang med en ny Karma Sushi, og denne gang bliver det Valby som får fornøjelsen.

Vi glæder os rigtig meget, til at åbne restauranten i Valby, som bliver en lille og intim Karma Sushi. Menuen er den samme som du finder i alle andre Karma Sushi restauranter.

STAY TUNED!

God sushi – god karma!

Nogle gange skal man lede længe efter begge dele, men ikke når du besøger os og spiser sushi i Valby – og selvfølgelige omringer den gode karma dig, når du er her.

Du kan smage at alt på menuen er lavet med god karma, og det giver dig god karma i hver en bid

Lad os dykke ned i menukortet

Vores populære (Karma) sushi i Valby er blevet populær af en grund, vi tror det er fordi vores mad er frisk, vellavet og velsmagende. Vi tilbereder vores mad fra menukortet med kærlighed til det japanske køkken og den japanske spise, som var det vores egen.

Vi nyder at eksperimentere med smage og forskellige kombinationer, som gør Karma Sushi i Valby innovativ og nytænkende. Derfor vil nogle af vores kombinationer og smage måske overraske dig og nogle vil du elske og komme igen for. Vi elsker overraskelsen, og dem er der masser af i vores menukort. Når du går fra Karma Sushi i Valby, vil du med sikkerhed have fået en på opleveren samtidig med, at du har spist dig mæt på vores restaurant med sushi i Valby.

Et hav af smagskombinationer

Vores veldrejet menukort, kan indeholde smagskombinationer som vil være elsket af nogen og andre vil undres. I snacks udvalget kan du blandt andet nyde Tun Tacos, hvor vi serverer en tuntatar med et pift af Mexico nemlig på sprøde majs tortillas, friske jalapeños og ørredrogn. Det er også muligt at nyde en avocadocarpaccio med jomfruhummer, ørredrogn, shizoblade og yuzumarinade, eller måske lidt sashimi med laks og et pift af Frankrig i form af trøffelcreme.

Hvis det er svært at vælge selv når du dykker ned i vores sushi i Valby, har vi gjort det lettere for dig. Vi har nemlig også et hav af set-menuer, hvor vi har samlet snacks, forretter, nigiri, ruller og hvad vi ellers finder på at sætte sammen. Vores menuer kan typisk nydes af flere personer, nogle er perfekte til to og andre kan nydes af flere.

Filosofien hos Karma Sushi i Valby

Filosofien hos os er og har altid været at skabe et alternativ til det usunde og samtidig give vores gæster og besøgende en oplevelse, lidt ud over det sædvanlige. Vi giver naturligvis også masser af god karma med på vejen, hver gang du besøger os til sushi i Valby. Gennem gode råvarer og innovative kombinationer kan man hver dag nyde god og lækker sushi i Valby eller hvor du vælger at besøge os. Du kan finde Karma Sushi i Valby, Trianglen og Nyhavn i København, Frederiksgade og Vestergade i Århus og Herning, Viborg og Aalborg.

Du kan også finde os på sociale medier. Hvis du følger os her, kommer vi med sikkerhed til at friste dig med vores unikke kombinationer og flotte kreationer. Du finder os både på Facebook og Instagram – følg os her.