fbpx

KARMA SUSHI / VIBORG

Oplev den første og hidtil eneste Karma Sushi franchise-restaurant. Restauranten i Viborg har haft en forrygende start, med gæster som er enormt glade for maden, stemningen samt den fine og hyggelige gårdhave.

Menuen er den samme som du finder i alle andre Karma Sushi restauranter.

Besøg os i Viborg og bliv en oplevelse rigere.

Se vores nuværende kampagner for Viborg og resten af landet, ved at trykke på knappen herunder.

KAMPAGNER

OPLEV SMAGEN AF FANTASTISK SUSHI I VIBORG

Vores mission er simpel. Vi vil gøre dig en oplevelse rigere – hver gang. Derfor gør vi en dyd ud af at servere vores sushi, så den ikke alene er en smagsmæssig oplevelse, men også en fryd for øjet.

I køkkenet eksperimenterer vi med alternative og innovative smage og råvarer, for at udfordre den klassiske tilgang til sushi i Viborg. Trænger du til at forkæle dine smagssanser med sushi, som du aldrig har set eller smagt den før, skal du lægge vejen forbi Karma Sushi i Viborg. Vi nytænker den klassiske japanske spise, så du med sikkerhed går med en oplevelse rigere fra vores restaurant med sushi i Viborg – hver gang.

POPULÆRE KREATIONER

Uramaki, futomaki, hosomaki, nigiri, sashimi og vi kunne blive ved længe endnu. Der findes et utal af nævneværdige favoritter af den japanske delikatesse, og netop dét kan være en del af årsagen til, at delikatessen er blevet en yderst kærkommen spise i Danmark. Vores mission er at sprede den gode smag og karma over hele landet, og derfor er det naturligvis også muligt at nyde vores unikke kreationer og skønne sushi i Viborg.

MASSER AF GOD KARMA OG SUSHI I VIBORG

Vi mener, at vores råvarer er grobund for den gode karma. Den gode karma, som vi ønsker at sprede, når vi serverer sushi i Viborg og resten af landet. Derfor har det altid været naturligt for os at arbejde med stor omtanke og tænke på både bæredygtighed og miljøet, når vi udvælger vores råvarer. Vi gør en dyd ud af altid at være i tæt dialog med vores leverandører, så vi sikrer, at alt vi serverer er fanget under de bedst mulige forhold. Foruden de gode råvarer er flere dele af vores emballage lavet af pap og genbrugspapir, ligesom at vores gavekort er produceret af genbrugstræ. Det synes vi nemlig, giver den bedste smag i munden – både for os og for vores gæster.

En unik oplevelse i hyggelige rammer

Det er ikke kun en gastronomisk oplevelse, du kan glæde dig til, når du nyder Karma Sushi i Viborg. Vi sætter nemlig også en ære i, at du får en stemningsmæssig oplevelse i vores restauranter, som du sent vil glemme. Vores indretning er rustik og minimalistisk med varme elementer fra belysning og udsmykning. Tilsammen inviterer de indretningsmæssige elementer og vores smagfulde sushi i Viborg til masser af mindeværdige stunder med dine nærmeste.

NYD DIN SUSHI I VIBORG SOM TAKE AWAY

Trænger du til en hjemmeaften i sofaen med god mad ved din side, er det naturligvis også muligt at nyde vores sushi i Viborg som take away. Vi tilbyder et lækkert og unikt udvalg af skønne retter og menuer fra vores menukort, der alle er perfekte til at tage med hjem. Er du i tvivl om, hvilken menu, du skal vælge – så følg os på Instagram og find inspirationen til din næste middag.

LINK TIL KONTROLRAPPORTER

Se virksomheds kontrolrapporter nedenfor

Kontrol rapport