Menukortet

Se hele vores sortiment nedenfor. Bon appetit!

Se vores menukort som byder på eksklusive retter til frokost og aften.

Menukort

Karma catering

Sushi er også perfekt til selskaber

Skal du holde fest eller selskab, så er sushi et oplagt valg. Fortæl os om dit behov, så sammensætter vi et forslag.

Læs mere

Frisk take away fra Karma Sushi

Hos Karma Sushi byder vi ikke blot på eksklusiv sushi i vores restauranter, men også som take away. Derfor kan du tage The Karma Experience med, hvor end du skal hen.

Vores kokke vægter kvaliteten af vores sushi meget højt, derfor vil du kun finde friske råvarer i vores køkkener. Det betyder at du vil opleve frisk og delikat sushi, hvad end du nyder det i vores restaurant eller som take away. Vores sushikokke har mange års erfaring med at lave sublim sushi, og bruger mange timer på at holde deres udvikling og høje tekniske niveau ved lige. På den måde, vil vi hele tiden leve op til de høje krav, der er i denne industri, samt levere frisk, kreativ og smagfuld sushi. Både som take away og, når du besøger os i vores restauranter.

Men vi ved også, at for at få den fulde oplevelse, så skal den visuelle præsentation også være lige i øjet. Derfor bestræber vi os altid på at præsentere vores sushi på en æstetisk og kreativ måde, så det første du spiser med er øjnene. Du vil også opleve smukt dekoreret sushi, når du bestiller din take away, og så kommer det indpakket i vores fine take away æsker.

Se det som en gave, du giver dig selv.

Take it away

Skal du holde fødselsdagsfest eller er det din tur til at invitere dine gode venner på middag? Så er vi sikre på, at du bliver en sand vinder, hvis du byder på Karma Sushi take away. Eller måske du gerne vil nyde det gode vejr i naturen – så kan du jo altid tage din take away med på picnic. Det eneste du skal bruge er et picnictæppe, godt selskab, sushi – og måske en god flaske vin? Det kan vi også hjælpe dig med.

Du kan bestille din take away sushi fra alle vores 7 restauranter i henholdsvis København, Aalborg, Aarhus, og Frederikshavn.

På vores take away menukort, kan du finde appetitvækkende forretter såsom en sprød laksesalat, tangsalat, pocheret æg eller måske nogle chicken bites. Derudover kan du finde frisk sashimi, sushiruller og vores populære setmenuer. Du kan finde menuer til både 1, 2 eller 3 personer. Og så kan du selvfølgelig vælge flere forskellige menuer, hvis I er en større gruppe.

Vi har take away sushi til enhver smag, hvad end du er pescetar, vegetar, veganer eller ikke er så meget til fisk. Eller måske du elsker sushi med lidt crunch – i så fald skal du prøve vores tempura roll, som indeholder en sprød tempurareje. Vi har også lidt til de små – her kan de prøve vores børnemenu 1 og 2, hvoraf den ene er til barnet, der endnu ikke er blevet den store sushi-spiser, og den anden er til barnet, der gerne vil være med på sushi-bølgen.

menuen kan du også finde lidt til den søde tand. Prøv blandt andet vores Passion Crème brûlée eller vores populære dessert setmenu til 2 personer, der inkluderer valgfri kaffe eller te, hvid chokolade canelé med sød miso, dagens macarons, makronkage med marcipan, ingefær, palmesukker og saltede peanuts, og vores Crispy Chewy Fuji Chunks. Kan du også mærke, hvordan den søde sult kommer snigende? Du kan bestille alle vores forretter, sashimi, sushi og desserter som take away.

Omtanke for miljøet

Et af de største succeskriterier for Karma Sushi, er at vores virksomhed opererer ud fra et bæredygtigt mindset, så vi belaster miljøet mindst muligt. 

Derfor anser vi det som høj prioritet, at vores fisk er fanget under de bedste vilkår; at flere dele af vores emballage er lavet af pap og genbrugspapir; og at dele af vores madaffald bliver genanvendt til biogas, biodiesel og grønne CO2-venlige løsninger.

På den måde mindsker vi vores CO2 aftryk, passer på miljøet og spreder god karma. 

Lad os holde kontakten

Vi vil så gerne holde kontakten ved lige, derfor kan du connecte med os på Instagram og Facebook, så vi kan holde dig opdateret med nyt menukort, tilbud og kampagner, samt give dig inspiration til dit næste besøg hos Karma Sushi eller til din næste take away. 

Vi glæder os til at se dig, når du afhenter din take away hos Karma Sushi.