fbpx

TAKEAWAY 2021 MENUKORT

Vi tilbyder udvalgte retter fra menukortet til takeaway. Årsagen til, at det ikke er alle retter fra menukortet der kan bestilles som takeaway er, at nogle retter egner sig bedst til at spise lige med det samme.

TAKEAWAY 2021 MENUKORT

AFTEN 2021 MENUKORT

Aftenkortet tilbydes ved spisning i en af vores restauranter. Retterne på menukortet er nøje udvalgt, for at sikre en unik smagsoplevelse ved et besøg hos os. Vi benytter altid råvarer af højeste kvalitet, og så benytter vi samtidig særlige og luksuriøse råvarer som kaviar, jomfruhummer, hummer og trøffel.

AFTEN 2021 MENUKORT

FROKOST MENUKORT

Vi har lavet en let udgave af vores aftenkort, som er perfekt til frokost. Her finder du både japanske chirashi bowls, sushi og andre lette retter, som serveres hurtigt og kan nydes både i restauranten og som takeaway.

DRIKKEKORT

Kan du også godt lide, at have styr på drikkevarerne før ankomsten? Tag et kig på vores lækre vine, cocktails, japanske øl, hjemmelavede lemonader og sodavand og selvfølgelig vores helt særlige saké, her!

DRIKKEKORT

Book bord

Book dit bord her…..

BOOK BORD

Take away

Bestil takeaway her…..

TAKE AWAY

ALTID FRISKE RÅVARER

Omtanke giver god karma

Vores høje kvalitet og unikke smag er skabt ved hårdt arbejde og stor omtanke. Det er os en selvfølge at tænke på bæredygtighed og miljøet i alle aspekter af vores koncept.

Læs mere